BIZIT 2022

GTA V dolazi za Sony PlayStation 5

Kako za sada svi najavljuju, očekuje nas uzbudljiva završnica godine i praznici uz najnovije igračke konzole i hitove koji su neprevaziđeni. GTA V će po izlasku Sony PlayStation 5 konzole biti dostupna za igranje, a tu su i razni bonusi za sve verne fanove.

gta v za ps5

Proširenje igre u drugoj polovini 2021. godine

Budući vlasnici nove Sonijeve konzole PlayStation 5 će od početka praznične sezone moći da računaju na igranje GTA V igre, neprevaziđenog hita još iz vremena PlayStation 3 uređaja. Sony je objavio da će proširenje za igru stići u drugoj polovini 2021. godine, a da će vlasnici PlayStation 5 dobiti besplatnu onlajn komponentu igre, GTA Online. Trenutni vlasnici PS4 i GTA V dobijaće po milion dolara u igri svakog meseca dok sledeće godine ne izađe novo proširenje igre.

U blog postu Sony je rekao da će najavljeno proširenje imati različita tehnička i vizuelna poboljšanja, kao i poboljšanja performansi. Novi sadržaj za GTA Online biće ekskluzivan za PS5. Ova igra pokrenuta je po prvi put 2013. godine na konzolama, i od tada nisu padali u popularnosti, pa je GTA Online do danas zadržao hiljade ljudi koji je igraju svakodnevno.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: