TrendMicro

Halo Infinite neće imati co-op kampanjski mod pri lansiranju

Halo Infinite je na putu da stigne na Xbox, PC i Xbox Cloud Gaming negde tokom ove praznične sezone, ali neki ključni režimi će na početku nedostajati. U ažuriranju za razvoj, 343 Industries je objavila da co-op kampanja i Forge neće biti dostupni pri pokretanju, jer se studio fokusira na kampanju za jednog igrača i režime za više igrača.

PCPress.rs Image

Sledeće godine predstavljanje traženih modela igranja

343 Industries će sledeće godine predstaviti modele kao deo svoje sezonske mape puta. Trenutno je plan da se co-op kampanja pusti u drugoj sezoni (oko tri meseca nakon premijere igre), a Forge u trećoj sezoni (približno šest meseci nakon lansiranja). Međutim, ti planovi se mogu promeniti.

Co-op kampanja dugo je bila sastavni deo serijala Halo, sa do četiri osobe koje su zajedno mogle da se uhvate u koštac sa glavnom kampanjom. U Forge-u igrači mogu da kreiraju prilagođene načine igre sa izmenjenim mapama i jedinstvenim pravilima.

Kašnjenja će verovatno biti razočaranje za fanove, koji su već morali da čekaju duže nego što se očekivalo na sledeću verziju najpoznatije franšize za Xbox. Halo Infinite nije bio spreman na vreme za lansiranje Xbox Series X/S prošlog novembra. Kao takav, Microsoft je odložio igru do godinu dana nakon što je prvobitno trebalo da stigne.

Što se tiče konkretnog datuma izlaska Halo Infinite, Staten je objavio da 343 Industries to planira da objavi uskoro. Uz kampanju za jednog igrača, postoji i režim za više igrača koji se besplatno igra. Moraćete samo još malo da se strpite ako želite da prođete kroz kampanju sa svojim prijateljima.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: