BIZIT 2022

Harry Potter: Wizards Unite se gasi 31. januara 2022. godine

Niantic ukida podršku za Harry Potter: Wizards Unite. Studio je danas najavio da će zatvoriti AR igru 31. januara 2022. Takođe, planira da ukloni naslov iz App Store-a, Google Play-a i Galaxy Store-a 6. decembra.

Harry Potter: Wizards Unite se gasi 31. januara 2022. godine

Harry Potter: Wizards Unite druga igra koju Niantic gasi za manje od dva meseca

Niantic je prvi put pokrenuo Wizards Unite još 2019. godine. Kompanija je navela da je njihov cilj sa Harry Potter: Wizards Unite bio da oživi magiju čarobnjačkog sveta za milione igrača dok su izlazili napolje i istraživali svoje komšiluke. Za Niantic je ovo druga igra koju je odlučio da ugasi za manje od dva meseca.

U septembru je objavio da obustavlja razvoj na Catan: World Explorers pre nego što je igra postala široko dostupna van nekoliko odabranih tržišta. Tada, kao i sada, Niantic kaže da će uzeti ono što je naučio iz iskustva i primeniti ga na buduće projekte. To verovatno uključuje Pikmin Bloom, koji je nedavno lansiran u Singapuru i Australiji, kao i nadolazeće Transformers: Heavy Metal. Ukupno, studio kaže da radi na devet igara i aplikacija, od kojih će neke biti lansirane sledeće godine.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: