BIZIT Seminar

HBO Max stiže na Amazon Fire TV

Posle dugih pregovora između Amazona i vlasnika HBO-a Warner Media, dve kompanije su postigle dogovor koji će korisnicima Amazon Fire TV-a omogućiti da konačno koriste HBO Max.

hbo max stiže na amazon fire tv

Strimovanje već počelo

Počev od 17. novembra, ljudi sa Amazon Fire TV uređajima za strimovanjem, pametnim televizorima Fire TV Edition i Fire tabletima mogu da učitaju HBO Max direktno na te uređaje. Do sada je Amazon omogućavao HBO-ovim kupcima pristup verziji HBO Now, ali nije bilo načina da nabave Max verziju, novu uslugu za strimovanje kompanije Warner Media. U saopštenju se napominje da će trenutni HBO pretplatnici koju prođu kroz Amazonovu opciju Prime Video Channel takođe moći da se prijave na Max bez dodatnih troškova.

Nadolazeće pitanje koji visi nad ovom najavom jeste da li to znači da će dogovor sa Rokuom, drugim glavnim servisom striminga na kojem trenutno nema HBO Max-a, biti objavljen. Obe kompanije su više puta pomenule da žele da rade na dogovoru što je brže moguće, tako da će ovaj dogovor sa Amazonom samo ubrzati poslovanje.

Pročitajte i:  HBO Max povećava cena paketa bez reklama

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: