Heart Analyzer Apple Watch aplikacija nudi preciznije informacije o zdravlju

Apple Watch je i do sada nudio informacije o zdravlju, ali, kako tvrde eksperti, ne dovoljno, pa ni Health aplikacija za iPhone nije uspevala da ispuni tu prazninu. Za one koji žele preciznije i detaljnije informacije o stanju organizma tu je nova opcija, a zahvaljujući tome što je Helix Apps objavio Heart Analyzer aplikaciju za Apple Watch.

PCPress.rs Image

Nova aplikacija nudi detaljne podatke o radu srca, a besplatna je za preuzimanje, pa korisnici mogu da dobiju grafike sa vitalnim podacima, ali i dugoročne rezultate koji olakšavaju praćenje rada srca. Za one koji vežbaju tu su i podaci o potencijalnim promenama tokom fizičkih aktivnosti, te poboljšanja za iPhone, koji uz novu aplikaciju nudi polumesečne izveštaje o stanju srca.

PCPress.rs Image

Heart Analyzer ne traži novčane izdatke kada je preuzimanje aplikacije u pitanju, ali su tu dodatne usluge, te korisnici za dublju analizu moraju da izdvoje dva dolara. Ističe se da je aplikacija najkorisnija za one koji iz bilo kojeg razloga redovno prate rad srca, te za one koji se trude da iz vremena provedenog u vežbanju izvuku maksimum.

Pročitajte i:  Apple: Maliciozne aplikacije i App Store

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,