TrendMicro

Hi-Files Show 2010

Hifiles-show-2010-najava

Hi-Files Show je izložba audio-video opreme koja se po peti put organizuje u hotelu Holiday Inn u Novom Beogradu. Po uzoru na svetske sajmove, izlagači na ovoj manifestaciji demonstriraju vrhunske Hi-Fi sisteme i kućne bioskope koji se mogu pronaći na našem i svetskom tržištu. U udobnim konferencijskim salama hotela gosti sajma će imati prilike da čuju muziku onako kako ju je kompozitor zamislio i da pogledaju filmove onako kako ih vidi režiser.

Tokom 30. i 31. oktobra, u novobeogradskom hotelu Holiday Inn održava se prvi deo Hi-Files Show-a. Ovaj vikend je rezervisan za predstavljanje domaćih firmi za distribuciju, ali i proizvodnju Hi-Fi uređaja. Kompanija 4Audio nastupa sa postavkom vrhunske Bryston elektronike i PMC zvučnika, dok One Hi-Fi prikazuje podjednako atraktivne sisteme iz sopstvenog asortimana. Za egzotiku su zadužene sale domaćih proizvođača Beyond Frontiers Audio i Soltanus Acoustics – hibridno integrisano pojačalo BFA Tulip, kao i Soltanus elektrostatik zvučnici i cevna pojačala, predstavljaju zaista nesvakidašnje sprave, koje po kvalitetu izrade i zvuka staju uz rame sa konkurencijom širom sveta. Za najpopularnije komercijalne brendove poput zvučnika Wharfedale, kao i elektronike Harman Kardon, Marantz i Denon, zadužen je BGB Studio. Kao i uvek, u holu je postavljena berza muzičkih izdanja na CD-u i vinilu, kao i Blu-ray koncerti i dodatna oprema u vidu kablova i sl.

Narednog vikenda (6. i 7. novembra) Hi-Files Show će biti domaćin firmama: AV Impuls, Dayens, Lasernet, Vox Audio i 4Audio, koje će predstaviti proizvode kompanija Exposure, Neat, KEF, Dynaudio, Audio Note i mnogih drugih, a jedna od atrakcija biće zvučnici Dynaudio Confidence C4 – kolosi visine 175 centimetara i cene oko 16.800 evra.

Izvor: Hi-Files

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,