Hi-Files Show 2011

logo Hi-Files Show je izložba audio-video opreme koja se po sedmi put organizuje u hotelu Holiday Inn u Novom Beogradu. Po uzoru na svetske sajmove, izlagači na ovoj manifestaciji demonstriraju vrhunske Hi-Fi sisteme i kućne bioskope koji se mogu pronaći na našem i svetskom tržištu. U udobnim konferencijskim salama hotela gosti sajma će imati prilike da čuju muziku onako kako ju je kompozitor zamislio i da pogledaju filmove onako kako ih vidi režiser.

Publika

Posetioci Hi-Files Show manifestacije su pretežno muškarci srednjeg doba, te je organizator tako omogućio besplatan ulaz za predstavnice lepšeg pola i decu mlađu od 16 godina. Ciljna populacija su ljubitelji dobre muzike (džeza, klasike, bluza, roka…), ali i poznavaoci novijih tehnologija poput 3D televizije i slično. Prethodne sajmove je posećivalo oko 3.000 posetilaca.

Vreme

Show se održava u dva vikenda 5-6. i 12-13. novembra sa početkom od 12 časova i trajanjem do 19 časova. Ulaznice koštaju 300 dinara i kupuju se na licu mesta.

Učesnici

Izlagači na sajmu su vodeće Hi-Fi kompanije, kao i predstavnici velikih stranih proizvođača potrošačke elektronike. Tokom 5. i 6. novembra predstaviće se domaće kompanije: One HiFi u dve sale, zatim AV impuls, Audiophile, Bračinac Audiosystems i Player.

Drugi vikend (12. i 13. novembar) je rezervisan za: 4Audio, Player, Vox Trade, TT Recycled & Pointe, Lasernet i eventualno još jednog izlagača čiju potvrdu čekamo.

Svaki od izlagača će odabirom audio i video materijala pokušati da pokaže prednosti dobro uklopljenih Hi-Fi sistema i značaj kvalitetne reprodukcije u kućnim uslovima.

Kao i uvek, u holu je postavljena berza muzičkih izdanja na CD-u i vinilu, kao i Blu-ray koncerti i dodatna oprema u vidu kablova i sl. Više informacija možete potražiti na adresi: www.hi-files.com/show

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,