Top50 Glas publike

Hitman 3 – odmah problemi sa serverom

IO Interactive je pre par dana objavio Hitman 3, i iako je trebalo da bude trijumfalno blizu priče koja je započela Hitmanovom igrom 2016. godine, igrače su spotakli problemi sa serverom. Da bi nastavili napredak iz prve dve igre, igrači su mogli da prenose podatke (unutar iste porodice platformi) sinhronizacijom napretka iz Hitman 2 preko web stranice IOI Profile, kao što je detaljno opisano u vodiču pred lansiranje.

PCPress.rs Image

Problemi prilikom prenosa podataka

Međutim, lokacija za prenos napredovanja bila je spora ili nedostupna. Još gore, ako igrači nisu bili uspešni u prenošenju svojih podataka, nemaju mnogo izbora osim da čekaju, jer će proces izbrisati svaki napredak postignut u Hitman 3 pre izvođenja transfera.

Za one koji su mogli da prenose podatke ili koji su započeli sveže, drugi standardniji kvarovi na dan lansiranja takođe su predstavljali probleme. Iako je igra za jednog igrača, i dalje je povezana sa mrežnim serverima koji su takođe bili nepouzdani, što dovodi do toga da igrači doživljavaju padove ili ne mogu u potpunosti da pokrenu igru. Međutim, neki ljudi su uspeli da prenesu svoje podatke i uspešno se igraju kroz kampanju, pa ćete možda biti jedan od srećnika. Ranije su programeri poručili da obrađuju hiljade igrača, u cilju što hitnijeg rešavanja nastalih problema.

Pročitajte i:  Vlasnici igre Hitman 3 dobiće prve dve igre besplatno

Izvor: Engadget

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: