ASUS Zenbook

Honor 20 telefon će dolaziti i u Moschino izdanju

Bliži se predstavljanje Honor 20 serije mobilnih telefona. Reč je o seriji koja će doneti nove top-modele Honor proizvođača, a po najavama, naći će se mesta i za telefon srednje klase. U suštini, reč je o pandanima Huawei P30 Pro, P30 i P30 Lite mobilnih telefona. S tim u vezi, Honor je objavio da će korisnicima ponuditi i “modnu” Moschino ediciju.

PCPress.rs Image

Ideja iza kreiranja ove varijante telefona jeste da bude namenjena svima koji žele simbiozu stila i tehnologije, prevashodno damama. Ovo neće biti prvi put da dve kuće sarađuju, budući da je u januaru Honor objavio Honor View 20 u Moschino ediciji, koja je pobrala velike simpatije, naročito zbog ekstravagantne crvene poleđine.

Očekuje se da će Honor i italijanska modna kuća Moschino na predstavljanju u Londonu koje je zakazano za 21. maj prikazati Honor 20 Moschino Edition telefon. Uz njega će dolaziti Moschino dizajnirana torbica, futrola za telefon i preinstalirana tema. Ovog puta je data veća sloboda partneru Moschino prilikom dizajniranja telefona, pa je tako modni brend izabrao boju, materijal i završnicu koja krasi poleđinu telefona.

Pročitajte i:  PC Press tema: Quo vadis 5G

PCPress.rs Image

Objavljene su i fotografije, sa kojih se može naslutiti kako će telefon izgledati. Očekujemo da saznamo više informacija 21. maja, kada će biti održana prezentacija kompletne nove serije Honor 20 telefona.

PC Press će se nalaziti u Londonu na licu mesta, tako da ćete sve informacije dobiti direktno sa izvora! Budite uz PC Press!

Izvor: Cnet

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,