BIZIT 2022

HONOR Earbuds 2 Lite slušalice samo uz HONOR 50 pametni telefon

Kompanija HONOR nedavno je u Srbiji predstavila svoj najnoviji pametni telefon HONOR 50 koji je opremljen Google servisima (GMS) i Qualcomm SnapdragonTM 778G platformom. Korisnike u Srbiji obradovaće vest da u periodu pretprodaje uz kupljeni telefon dobijaju HONOR Earbuds 2 Lite slušalice.

PCPress.rs Image

HONOR 50 je na tržištu Srbije u pretprodaji dostupan do 14. novembra, a svi koji do tada kupe HONOR 50 dobijaju HONOR Earbuds 2 Lite slušalice. Model HONOR 50 u slobodnoj prodaji će se naći od 15. novembra kod partnera A1, MTS, Telenor, Gigatron, Tehnomanija i Tehnomedia po preporučenoj ceni 64.999 rsd do 73.999 rsd, u zavisnosti od verzije.

Zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP sa uglom gledanja od 90o, korisnici mogu da naprave savršene selfije i video zapise, sa više ljudi i pejzaža snimljenih u kadru. HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokougaonom kamerom od 8MP, makro kamerom od 2MP i dubinskom kamerom od 2MP, što korisnicima omogućava snimanje fotografija i video zapisa sa izuzetno jasnom slikom i prelepim detaljima, čak i noću.

Pročitajte i:  HONOR Magic4 Pro u slobodnoj prodaji u Srbiji

PCPress.rs Image

Zahvaljujući bateriji od 4.300mAh, HONOR 50 može lako da podrži celodnevnu neprekidnu upotrebu. Uređaj poseduje tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja omogućava da se baterija napuni do 70% u roku od samo 20 minuta pomoću punjača koji ide uz telefon.

HONOR Earbuds 2 Lite slušalice: Unapređeni nivo slušanja

HONOR Earbuds 2 Lite slušalice poseduju izuzetne performanse koje obezbeđuju sjajan doživljaj prilikom slušanja muzike, telefoniranja, ali i kod gejminga. Njihov 3D bionički i ergonomski dizajn doprinosi vrhunskom korisničkom iskustvu, uz trajanje baterije do čak 32 sata. Takođe, punjenje od samo 10 minuta obezbeđuje čak 4 sata aktivnog korišćenja slušalica.

PCPress.rs Image

Uz pomoć touch senzora korisnici mogu da ih kontrolišu bez gledanja u telefon. Opcija awareness donosi mogućnost komuniciranja sa sagovornikom bez skidanja slušalica.

U narednom periodu HONOR Earbuds 2 Lite slušalice korisnici u Srbiji mogu da nabave jedino tokom pretprodaje HONOR 50 pametnog telefona, a više informacija o njihovoj dostupnosti u slobodnoj prodaji biće poznate uskoro.

Za više informacija posetite: https://www.hihonor.com/rs/

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,