BIZIT 23

HONOR prvi po prodaji Android mobilnih telefona na tržištu Kine

IDC (International Data Corporation) je objavio kvartalni izveštaj o prodaji mobilnih telefona koji pokazuje da je HONOR prevazišao očekivanja u poslednjem kvartalu 2021. i zabeležio rast u odnosu na prošlu godinu od 253,4 odsto na kineskom tržištu i nalazi se na drugom mestu po proizvodnji pametnih telefona, dok je na prvom mestu kada su u pitanju Android pametni telefoni u Kini sa više od 14,2 milion isporuka pametnih telefona.

PCPress.rs Image

Rekordno povećanje

Godišnja isporuka HONOR-a dostigla je 38,6 miliona jedinica, što je značajno povećanje u poređenju sa 2020. godinom, što je dovelo do toga da se HONOR nađe među TOP 5 proizvođača pametnih telefona.

PCPress.rs Image

Prošla godina je bila značajna za HONOR kako u pogledu novih proizvoda, tako i kod velikih inovacija u istraživanju i razvoju. Važni faktori daljeg rasta bili su lansiranje premijum serija pametnih telefona kao što su HONOR 50, HONOR 50 Lite i HONOR Magic V – prvi savitljivi pametni telefon kompanije.

U novembru 2021. HONOR je predstavio svoj Inteligentni park za industrijsku proizvodnju, prvu fabriku koju HONOR u potpunosti samostalno finansira. Park se bavi sertifikacijom kontrole kvaliteta novih proizvoda, proizvodnjom vrhunskih uređaja, novim zanatskim i tehnološkim inovacijama i izgradnjom kapaciteta za razvoj veštačke inteligencije. HONOR je uveren da će novi objekat podržati njegov cilj da potrošačima širom sveta obezbedi vrhunske proizvode i najbolja korisnička iskustva.

Pročitajte i:  HONOR predstavlja savitljive pametne telefone sutrašnjice na IFA 2023

PCPress.rs Image

U 2022. godini HONOR planira da nastavi sa daljim napretkom na tržištima širom sveta sa događajem „The Power of  Magic”, prvim na kojem su najavljena lansiranja novih HONOR uređaja i tehnologija, na MWC sajmu 28. februara od 13 časova po lokalnom vremenu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: