BIZIT 2022

Honor u 2019. godini donosi telefone sa 5G podrškom

Svi se spremaju za 5G mrežu, koja će postati stvarnost tokom narednih godina. Mnogi veliki brendovi su obećali da će u 2019. godini imati telefon koji podržava 5G, pošto Kina, SAD i druge države planiraju da pokrenu sledeću generaciju mreže koja će AI i IoT odvesti na viši nivo.

PCPress.rs Image

Za vreme INS konferencije u Hong Kongu, predsednik Honora, George Zhao, je rekao da će kompanija biti spremna da sledeće godine izbaci telefone koji podržavaju 5G. Zhao, kao osoba s karijerom u telekomunikacijama i koja je svedočila promeni sa 3G na 4G mreže, on veruje da je potreban doprinos na tri nivoa kako bi se podstaklo usvajanje 5G tehnologija.

Prvi su kratori tehnologije, kao što je Huawei, drugi su kompanije koje su uključene u promociju razvoja mreže kao što su Apple, Samsung, Qualcomm, Huawei i druge. Treći na spisku onih koji trebaju da daju svoj doprinos su sami proizvodi – dakle, pametni telefoni koji se baziraju na 5G rešenjima provajdera i razvoju 5G aplikacija.

Pročitajte i:  Kvalitet i inovacije: Ključni činioci koji HONOR vode u budućnost

Verovatno nije veliko iznenađenje da će sledeća generacija Honor telefona bazirana na Kirin 980 čipsetu imati i 5G mrežu, što će joj omogućiti Balong 5000 modem. Honor se nada da će biti u pet najboljih brendova telefona do 2020. godine, kao i u tri najbolja do 2022. godine. Taj plan je veoma ambiciozan, ali ne bi bilo veliko iznenađenje  ako se uzme u obzir rast koji su postigli u 2018. godini.

Izvor: GSMArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,