VMware-vForum

Houseparty: Zašto je ta aplikacija baš sada toliko popularna?

Verovatno će proći neko vreme pre nego što stvarno neko ne napravi kućnu žurku (house party). Iz društvenih poriva ili zbog poslovnih obaveza, sada se sve više ljudi socijalizuje online. Aplikacija Houseparty je u poslednje vreme postala vrlo popularna baš zbog toga što su mnogi u svojim kućama, upražnjavaju izolaciju zbog virusa COVID-19, koji je zahvatio svet.

PCPress.rs Image

Spontanost kao glavna vodilja

Jedan od razloga zašto je postala tako popularna je određen nivo spontanosti koji druge aplikacije nemaju. U toj aplikaciji možete da ulazite u prostor za konverzaciju i izlazite bez neke preterane najave. Tako mogu uskakati i drugi korisnici koji mogu i igrati različite igre među sobom dok su na video pozivu. Ukoliko neko od vaših prijatelja nije trenutno tu, uvek mu možete poslati poziv koji se zove “wave”, ili talas i on će to videti kada bude pri telefonu.

PCPress.rs Image

Razgovori se mogu snimati, a aplikacija je besplatna i ima je i na iOS-u i Android-u kao i na web za bilo koji pretraživač. Počela je sa radom 2016. godine, a napravila ju je kompanija koju je kasnije kupio Epic Games.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Zoom u toku 2021. godine lovcima na bagove isplatio 1.8 miliona dolara
SBB

Tagovi: , , , , ,