N Central domination

HP i Rossignol kreirali stilizovane prenosive računare za ljubitelje zimskih sportova

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je dva prenosiva računara specijalne serije razvijene u saradnji sa čuvenim skijaškim brendom Rossignol. Dizajn prenosivih računara identičan je dizajnu skijaške opreme, a uređaji su namenjeni ljubiteljima zimskih sportova i svima onima koji vole stilizovanu tehniku vrhunskih performansi.

HP-Pavilion-dv6-Rossignol-Attraxion-VIII-EchoPrenosivi računari iz HP Pavilion dv6 Rossignol edicije prate dizajn Attraxion VIII Echo ženskih i Freeride S7 muških Rossignol skija i dodatne opreme. Oba modela su sa ekskluzivnim sadržajem i futrolom odgovarajućeg dizajna, a HP Pavilion dv6 Rossignol edicija može se dodatno prilagoditi izborom ekskluzivnih pozadina ekrana koje je dizajnirao Rossignol.

Novi notebook računari omogućavaju korisnicima da lako stvaraju i dele sadržaje. Svi ljubitelji skijanja i drugih zimskih sportova mogu dobiti inspiraciju gledajući ekskluzivne video-snimke ekstremnog skijanja koji se nalaze na laptopovima Rossignol edicije s HD ekranima.

HP i Rossingol za skijaše

“Ljubitelji zimskih sportova traže nove načine da iskažu svoj stil upečatljivo i budu jedinstveni. Odlične performanse su nešto što odlikuje i HP i Rossignol proizvode, tako da je bilo logično proširiti Rossignolov dizajn na HP Pavilion dv6 Rossignol ediciju prenosivih računara. Oni predstavljaju savršeni dodatak svakoj skijaškoj kolekciji”, izjavio je Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme, HP Srbija. U Rossignolu kažu da sa HP-om dele vrednosti kao što su tehnološko liderstvo i strast za inovacijama, pa je logičan sled ovog partnerstva bilo kreiranje novih HP Pavilion dv6 Rossignol računara.

HP i Rossingol za skijaše

Pri kreiranju skija, kompanija Rossignol vodila je računa i o očuvanju životne sredine, pa je i pakovanje prenosivih računara napravljeno od recikliranih materijala, a korišćena je i boja na bazi soje i vode. Uz računare je moguće nabaviti i optičkog miša, bateriju duže autonomije i HP stereo slušalice.

Na slici  Jovan Dimitrijevic generalni direktor grupe za personalne sisteme Hp Srbija .Kompanija Hewlett-Packard predstavila je dva prenosiva racunara specijalne serije razvijene u saradnji sa cuvenim skijaskim brendom Rossignol . Dizajn prenosivih racunara identican je dizajnu skijaske opreme , a uredjaji su namenjeni ljubiteljima zimskih sportova i svima onima koji vole stilizovanu tehniku vrhunskih perfomansi . 
foto : Mihailo VukojeSpecifikacija proizvoda

HP Pavilion dv6 Rossignol edicija je sa hard diskom veličine do 640 GB, uz maksimalno 8 GB DD3 RAM memorije. Najmoćnija varijanta ovih laptopova koristi Intel Core i5 procesor, ATI Mobility Radeon grafiku i DVD+RW plejer.

Ekran ovih računara ima LED pozadinsko osvetljenje i ima dijagonalu od 15,6 inča i tako pruža vrhunski kvalitet prikaza HD sadržaja.

HP True vision veb-kamera i dvostruki digitalni mikrofon omogućiće vam da budete povezani u svakom trenutku. Laptop ima i četiri USB 2.0 utičnice, jedan HDMI port, jedan VGA port, 5-u-1 čitač memorijskih kartica, konektore za stereo slušalice i mikrofon, kao i Altec Lansing zvučnike s naprednom Dolby tehnologijom.

Cena i dostupnost

♦ Pavilion dv6 Rossignol edicija dostupna je samo u HP prodavnici u Ušće Šoping centru na II spratu i Gigatron i ComTrade Shop prodavnicama. Cene ovih modela su:

♦ Model Attraxion – HP Pavilion dv6-3299en: 84.990 din (preuzmite prospekt)

♦ Model S7 – HP Pavilion dv6-3298en: 89.990 din (preuzmite prospekt)

♦ Za više informacija posetite: http://h41112.www4.hp.com/promo/rossignol/rs/sr/

Rossignol demo turneja

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je dva prenosiva racunara specijalne serije razvijene u saradnji sa cuvenim skijaskim brendom Rossignol . Dizajn prenosivih racunara identican je dizajnu skijaske opreme , a uredjaji su namenjeni ljubiteljima zimskih sportova i svima onima koji vole stilizovanu tehniku vrhunskih perfomansi . 
foto : Mihailo VukojeHP je takođe Rossignolov ovogodišnji evropski partner na njihovoj demo turneji koja se održava u devet zemalja, a obuhvata više od 136 događaja na kojima skijaši mogu da probaju HP Rossignol laptopove i dodatnu opremu.

Za više informacija o turneji posetite demotour.skisrossignol.com.

O kompaniji HP

Kompanija HP kreira nove mogućnosti da tehnologija ostvari značajan uticaj na ljude, preduzeća, vlade i društvo. HP je najveća svetska tehnološka kompanija sa portfolijom koji obuhvata proizvode i rešenja za štampu, personalne računare, softver, usluge i IT infrastrukturu, koji rešava probleme korisnika. Za više informacija o HP-u (indeks HPQ na Njujorškoj berzi) posetite www.hp.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,