Zebra

HP: Manje rizika pri transparentnom upravljanju zapisima

Kompanija HP je predstavila novo rešenje za upravljanje zapisima koje će korisnicima omogućiti da značajno smanje poslovne rizike vezane za usklađivanje poslovanja sa zakonima i propisima.

HP TRIM 7 – napredno rešenje za upravljanje zapisima zasnovano na 24 godine iskustva i najbolje prakse – omogućava organizacijama da na transparentan način i kroz jedinstveno okruženje upravljaju svim zapisima u SharePoint Serveru, bez obzira na njihov izvor. To obuhvata dokumente, kao i informacije u SharePoint Server blogovima, wiki stranicama, diskusijama, formularima, kalendarima i opisima radnih tokova.

Široka prihvaćenost Microsoft SharePoint Servera predstavlja priliku da se upravljanje sadržajima smeštenim na više SharePoint instanci objedini i pojednostavi. HP TRIM 7 omogućava transparentno prikupljanje, pretraživanje i upravljanje svim tipovima fizičkih i elektronskih poslovnih informacija uključujući Microsoft Office SharePoint Server 2007 i novi SharePoint Server 2010.

“Organizacijama je potrebno rešenje za upravljanje sve većom količinom informacija, odnosno onim što nazivamo sadržaj 2.0”, rekao je Mark Gilbert, potpredsednik za istraživanje tržišta u Gartneru. “Sve brže se pojavljuju nova rešenja za kreiranje i upravljanje poslovnim sadržajima različitih formata. Taj trend iz osnova menja način poslovanja.”

Pročitajte i:  Ford i HP udružuju se da bi napravili delove F-250 od otpada 3D štampača

“Vrtoglavi rast obima novog tipa sadržaja: blogova, wiki stranica i diskusija, uz sve veći broj novih zakona i propisa, stvara nove izazove u oblasti upravljanja informacijama”, rekao je Jonathan Martin, potpredsednik i generalni direktor HP-ovog odeljenja za rešenja za upravljanje informacijama. “HP TRIM omogućava korisnicima da udruže najbolju praksu upravljanja zapisima i nadgledanje informacija sa dinamičnom platformom za saradnju kao što je SharePoint.”

Transparentno upravljanje zapisima u Microsoft SharePoint proizvodima i tehnološkim rešenjima
Da bismo pomogli korisnicima SharePoint Servera, u sklopu  rešenja HP TRIM 7 nudimo dva nova modula:

– Modul HP TRIM Records Management unapređuje upravljanje poslovnim zapisima obezbeđivanjem transparentnog pristupa svim sadržajima sa SharePoint Servera koji se nalaze u okruženju HP TRIM direktno iz radnog prostora SharePoint Servera. Pored toga, HP TRIM ima 5015.2 V3 sertifikat Ministarstva odbrane SAD, što znači da korisnici dobijaju najviši nivo kontrole nad zapisima i svojim poslovnim sadržajima.

– Modul HP TRIM Archiving pomaže korisnicima da smanje rizik od gubitka podataka kada preraspoređuju prostor za skladištenje podataka i sistemske resurse iz SharePoint Servera. Modul neprimetno arhivira objekte SharePoint Servera sa definisane liste ili kompletne SharePoint sajtove. Ovo se odvija u pozadini i omogućava korisnicima da zatvaraju SharePoint Server sajtove kako se projekti završavaju, a da istovremeno garantuju neometan pristup informacijama.

Pročitajte i:  Kingston prodaje HyperX HP-u za 425 miliona dolara

”Drago nam je što HP prihvata i proširuje platformu SharePoint svojom TRIM ponudom. Našim zajedničkim korisnicima ovo pruža značajnu priliku da ostvare vrednost od svoje investicije u tehnološke ponude obeju kompanija”, rekla je Tricia Bush, direktorka za Microsoft SharePoint. “To pokazuje posvećenost naših kompanija otvorenosti i interoperabilnosti u oblasti upravljanja sadržajem.”

Brže uvođenje i poboljšana produktivnost

Novi HP TRIM 7 koristi jednostavan Web interfejs i ima unapred pripremljene funkcije koje se lako podešavaju, tako da ga korisnici mogu u svoj rad uvesti brže nego druga rešenja za upravljanje zapisima; umesto mesecima, uvođenje rešenja HP TRIM 7 meri se nedeljama. Pored toga, unapređeno indeksiranje i mogućnosti pretrage omogućavaju korisnicima da smanje vreme posvećeno traženju informacija, kao i vreme reagovanja prilikom sprovođenja revizije ili zahteva regulatornih tela. Mnogi korisnici HP TRIM rešenja otkrili su da se efikasnost zaposlenih povećava i do 65 odsto.

Lokalna vladina agencija u gradu Ryde (Novi Južni Vels, Australija) je implementiranjem rešenja HP TRIM smanjila vreme izdavanja elektronskih informacija za 80 odsto, sa 10 na samo 2 dana.

Pročitajte i:  Ford i HP udružuju se da bi napravili delove F-250 od otpada 3D štampača

“Usaglašavanjem naših poslovnih procesa pomoću rešenja HP TRIM došli smo do toga da zahteve korisnika obrađujemo u roku od par sati, umesto nekoliko dana. To nam je omogućilo da snizimo troškove za tehnologiju i da unapredimo nadgledanje informacija, kao i pružanje usluga korisnicima”, rekla je Linda Shave, menadžerka grada Ryde za informacije, integraciju i usaglašenost.

HP nudi i usluge vezane za nadgledanje informacija, impelmentaciju rešenja za upravljanje zapisima i Microsoft SharePoint radi bržeg ostvarivanja prednosti HP TRIM okruženja.

Više informacija dostupno je na adresi www.hp.com/go/informationmanagement

Izvor: HP

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,