BIZIT 2022

HP: Manje rizika pri transparentnom upravljanju zapisima

PCPress.rs ImageKompanija HP je predstavila novo rešenje za upravljanje zapisima koje će korisnicima omogućiti da značajno smanje poslovne rizike vezane za usklađivanje poslovanja sa zakonima i propisima.

HP TRIM 7 – napredno rešenje za upravljanje zapisima zasnovano na 24 godine iskustva i najbolje prakse – omogućava organizacijama da na transparentan način i kroz jedinstveno okruženje upravljaju svim zapisima u SharePoint Serveru, bez obzira na njihov izvor. To obuhvata dokumente, kao i informacije u SharePoint Server blogovima, wiki stranicama, diskusijama, formularima, kalendarima i opisima radnih tokova.

Široka prihvaćenost Microsoft SharePoint Servera predstavlja priliku da se upravljanje sadržajima smeštenim na više SharePoint instanci objedini i pojednostavi. HP TRIM 7 omogućava transparentno prikupljanje, pretraživanje i upravljanje svim tipovima fizičkih i elektronskih poslovnih informacija uključujući Microsoft Office SharePoint Server 2007 i novi SharePoint Server 2010.

“Organizacijama je potrebno rešenje za upravljanje sve većom količinom informacija, odnosno onim što nazivamo sadržaj 2.0”, rekao je Mark Gilbert, potpredsednik za istraživanje tržišta u Gartneru. “Sve brže se pojavljuju nova rešenja za kreiranje i upravljanje poslovnim sadržajima različitih formata. Taj trend iz osnova menja način poslovanja.”

“Vrtoglavi rast obima novog tipa sadržaja: blogova, wiki stranica i diskusija, uz sve veći broj novih zakona i propisa, stvara nove izazove u oblasti upravljanja informacijama”, rekao je Jonathan Martin, potpredsednik i generalni direktor HP-ovog odeljenja za rešenja za upravljanje informacijama. “HP TRIM omogućava korisnicima da udruže najbolju praksu upravljanja zapisima i nadgledanje informacija sa dinamičnom platformom za saradnju kao što je SharePoint.”

Transparentno upravljanje zapisima u Microsoft SharePoint proizvodima i tehnološkim rešenjima
Da bismo pomogli korisnicima SharePoint Servera, u sklopu  rešenja HP TRIM 7 nudimo dva nova modula:

– Modul HP TRIM Records Management unapređuje upravljanje poslovnim zapisima obezbeđivanjem transparentnog pristupa svim sadržajima sa SharePoint Servera koji se nalaze u okruženju HP TRIM direktno iz radnog prostora SharePoint Servera. Pored toga, HP TRIM ima 5015.2 V3 sertifikat Ministarstva odbrane SAD, što znači da korisnici dobijaju najviši nivo kontrole nad zapisima i svojim poslovnim sadržajima.

– Modul HP TRIM Archiving pomaže korisnicima da smanje rizik od gubitka podataka kada preraspoređuju prostor za skladištenje podataka i sistemske resurse iz SharePoint Servera. Modul neprimetno arhivira objekte SharePoint Servera sa definisane liste ili kompletne SharePoint sajtove. Ovo se odvija u pozadini i omogućava korisnicima da zatvaraju SharePoint Server sajtove kako se projekti završavaju, a da istovremeno garantuju neometan pristup informacijama.

”Drago nam je što HP prihvata i proširuje platformu SharePoint svojom TRIM ponudom. Našim zajedničkim korisnicima ovo pruža značajnu priliku da ostvare vrednost od svoje investicije u tehnološke ponude obeju kompanija”, rekla je Tricia Bush, direktorka za Microsoft SharePoint. “To pokazuje posvećenost naših kompanija otvorenosti i interoperabilnosti u oblasti upravljanja sadržajem.”

Brže uvođenje i poboljšana produktivnost

Novi HP TRIM 7 koristi jednostavan Web interfejs i ima unapred pripremljene funkcije koje se lako podešavaju, tako da ga korisnici mogu u svoj rad uvesti brže nego druga rešenja za upravljanje zapisima; umesto mesecima, uvođenje rešenja HP TRIM 7 meri se nedeljama. Pored toga, unapređeno indeksiranje i mogućnosti pretrage omogućavaju korisnicima da smanje vreme posvećeno traženju informacija, kao i vreme reagovanja prilikom sprovođenja revizije ili zahteva regulatornih tela. Mnogi korisnici HP TRIM rešenja otkrili su da se efikasnost zaposlenih povećava i do 65 odsto.

Lokalna vladina agencija u gradu Ryde (Novi Južni Vels, Australija) je implementiranjem rešenja HP TRIM smanjila vreme izdavanja elektronskih informacija za 80 odsto, sa 10 na samo 2 dana.

“Usaglašavanjem naših poslovnih procesa pomoću rešenja HP TRIM došli smo do toga da zahteve korisnika obrađujemo u roku od par sati, umesto nekoliko dana. To nam je omogućilo da snizimo troškove za tehnologiju i da unapredimo nadgledanje informacija, kao i pružanje usluga korisnicima”, rekla je Linda Shave, menadžerka grada Ryde za informacije, integraciju i usaglašenost.

HP nudi i usluge vezane za nadgledanje informacija, impelmentaciju rešenja za upravljanje zapisima i Microsoft SharePoint radi bržeg ostvarivanja prednosti HP TRIM okruženja.

Više informacija dostupno je na adresi www.hp.com/go/informationmanagement

Izvor: HP

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,