HP: novi proizvodi za novi bezbednosnu strategiju

Kompanija HP predstavila je nove proizvode i usluge koje kompanijama omogućavaju da se izbore sa napadima, da upravljaju rizikom i da poboljšaju zaštitu od sve većeg broja opasnosti.

HPlogoHP-ov pristup zaštiti bori se protiv životnog ciklusa napada putem prevencije i otkrivanja opasnosti u realnom vremenu, od aplikativnog sloja do veze između hardvera i softvera.

Novi HP Security Risk and Controls Advisory Services for Mobility omogućava organizacijama da razumeju, identifikuju i implementiraju uspešne bezbednosne strategije za upravljanje korisničkim uređajima zaposlenih u organizaciji.

Nova ponuda obezbeđuje onemogućavanja pretnji u realnom vremenu i tehnologije za samostalno ispravljanje problema koje su napadi napravili, navode iz kompanije HP.

“Kompanije se danas ne suočavaju sa pojedinačnim napadačima, već se bore protiv dobro organizovanih protivnika sa velikim budžetima”, rekao je Art Gilliland, viši potpredsednik i generalni direktor, Enterprise Security Products, HP.

“Da bi uspešno sprečili napade, potreban vam je pouzdan partner koji vam može obezbediti kompletnu zaštitu sa dovoljno inteligentnim rešenjima koja će onemogućiti napadače. Samo HP može da isporuči takvu zaštitu.”

Pročitajte i:  HPE Infosight – rešenje za mirne oblake

“Organizacija je mnogo šira od četiri zida poslovne zgrade. Ona je napravljena od obimnog ekosistema dobavljača, uređaja koji mogu otići bilo kuda i interneta koji je bukvalno globalan”, rekao je Arthur Wong, viši potpredsednik i generalni direktor, Enterprise Security Services, HP.

“HP omogućava korisnicima da smanje rizike i da upravljaju kompleksnom zaštitom protoka informacija, interno i eksterno. To našim korisnicima omogućava da se fokusiraju na sopstvene inovacije.”

Facebook komentari:

Tagovi: ,