HP predstavio inovacije vezane za konvergentni storidž

Kompanija HP predstavila je inovacije vezane za konvergentni storidž koje korisnicima omogućavaju da maksimizuju povraćaj investicije u virtuelnu infrastrukturu kroz snižavanje troškova i povećanje agilnosti i iskorišćenja kapaciteta.

HP Storage Impact Analysis ServiceNajavljena je i nova softverska funkcionalnost HP StoreVirtual Virtual Storage Appliance (VSA) sa boljom VMwave i Microsoft integracijom, a tu su i fleksibilniji načini licenciranja.

Predstavljena su i dva softverska dodatka za HP 3PAR StoreServ Storage za upotrebu sa VMware i SAP rešenjima. HP StoreVirtual VSA je prvi softverski definisan storidž koji pruža raslojavanje podataka, a ova funkcija automatski premešta blokove podataka između storidža snažnih performansi i ekonomičnog storidža, na osnovu potreba aplikacija.

HP Adaptive Optimization funkcija omogućava prebacivanje aktivno korišćenih podataka na brži storidž koji, na primer, koristi SSD uređaje, dok manje korišćeni podaci odlaze na ekonomičniji storidž koji koristi hard diskove.

HP StoreVirtual VSA će biti dostupan od 30. septembra u različitim kapacitetima. Paket sa tri 4 TB licence će se prodavati za 3.000 dolara ili manje. HP StoreFront Analytics Pack for VMware vCenter Operations Manager će biti dostupan kasnije ove godine po ceni od 7.500 dolara za do 10 HP 3PAR StoreServ Storage sistema.

Pročitajte i:  Američko PC tržište u porastu zbog velike potražnje za prenosnim računarima

HP Storage dodatak za SAP NetWeaver Landscape Virtualization Management će HP korisnici sa važećim ugovorom za podršku moći da preuzmu besplatno od 19. avgusta.

Sva tri nova rešenja će biti dostupna globalno od HP-a i mreže partnera.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,