HP predstavlja nove Z radne stanice

HP je najavio prve profesionalne monitore iz nove Z porodice monitora, kao i nove, bazične Z radne stanice koji nude pouzdane i fleksibilne performanse po ceni poput običnog PC računara.

HP Z230 WorkstationPredstavljani su novi HP Z22i i Z24i IPS monitori, za koje iz HP-a kažu da su idealni za inženjere, arhitekte, dizajnere i fotografe.

Projektovana na osnovu nagrađivane HP Z serije radnih stanica, nova HP Z230 radna stanica, dostupna u dve veličine – kao uspravno i kao kućište malih dimenzija (SFF), namenjena je radu sa zahtevnim aplikacijama. HP Z230 je sjajan izbor za stručnjake i specijaliste, inženjere dizajna i kreativne dizajnere kojima je neophodna garantovana pouzdanost po pristupačnoj ceni. Nove funkcionalnosti HP Z230 modela posebno će biti korisne dizajnerima, koji upotrebljavaju aplikacije kao što su Autodesk AutoCAD, kao i fotografima koji koriste Adobe Photoshop.

„Naši korisnici žele proizvode koji su dizajnirani i napravljeni tako da zadovolje najzahtevnije računarske i vizuelne potrebe. HP-ov Z brend je postao sinonim za to“, rekao je Kobi Elbaz, potpredsednik HP grupe za komercijalne personalne sisteme i štampu, HP EMEA.

Pročitajte i:  HP Latex štampači R serije: Jedino pravo hibridno rešenje za štampu iz rolne i na pločastim materijalima

„Nove HP Z 230 radne stanice i Z monitori ispunjavaju sve zahteve koji se od njih traže u radnom okruženju, po pristupačnim cenama, i demonstriraju liderstvo HP-a u pronalaženju rešenja za profesionalce na svim nivoima.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,