ASUS ROG Flow

HP predstavlja prvi objedinjeni sistem za upravljanje životnim ciklusom aplikacija

HP predstavlja prvi objedinjeni sistem koji ubrzava pouzdano i bezbedno pokretanje aplikacija i usluga širom heterogenih okruženja. HP Application Lifecycle Management (ALM) 11 obuhvata i automatizuje najvažnije aktivnosti modernizacije aplikacija, od upravljanja zahtevima, preko kvaliteta i performansi, do njihovog objavljivanja.
Nedavno istraživanje, koje je na zahtev HP-a sprovela kompanija Forrester Consulting, pokazuje da je 69 odsto donosioca IT odluka odvojilo makar četvrtinu godišnjeg IT budžeta za modernizaciju aplikacija, dok će 30 odsto odvojiti više od polovine svog IT budžeta. Modernizacija aplikacija omogućava organizacijama da ostvare kontrolu nad kompleksnim procesima, kao i da podstaknu tranformaciju njihovih aplikacija kako bi kreirali Instant-On Enterprise okruženje koje omogućava ostvarivanje rasta, agilnosti i inovativnosti.

HP ALM 11 je sistem zasnovan na ulogama koji pruža podršku ključnim činiocima u procesu pokretanja aplikacija i integriše se sa najznačajnijim alatima za razvoj. On automatizuje proces rada timova za razvoj aplikacija i sprovodi najbolje prakse u upravljanju živitnim ciklusom aplikacija. Prednosti novog rešenja obuhvataju:
• ALM 11 Project Planning and Tracking uspostavlja kriterijume izdanja i u realnom vremenu upravlja procesom zasnovanim na vidljivosti napretka i spremnosti izdanja.
• Trosmerno praćenje zahteva, razvoja i kvaliteta radi brze analize i unošenja izmena u aplikacije.
• Fleksibilna metodologija za optimizaciju pristupa pokretanju po tipu projekta – model vodopada, agilni model, korisnički definisan – pomoću HP Agile Acceleratora 4.0, dostupnog besplatno u osnovnoj i naprednoj ediciji.
• Manji rizik od defekata bogatih internet aplikacije vezanih za funkcije, performanse i bezbednost.
• Sniženi troškovi i kraće vreme pokretanja uz lako otkrivanje, ponovnu upotrebu i deljenje ključnih elemenata aplikacija, uključujući zahteve, testove i defekte.

Pročitajte i:  BOX paketi – neodoljiva ponuda za celu porodicu

“Raznovrsni zahtevi i testovi, i rad na različitim platformama, uz nove tehnologije, mogu značajno uticati na kvalitet aplikacija”, rekao je Todd Eaton, direktor za ALM alate i usluge u kompaniji McKesson. “Implementiranje HP-ovog rešenja za modernizaciju aplikacija širom našeg životnog ciklusa omogućilo nam je da u periodu od tri godine uštedimo više miliona dolara.”

HP ALM predstavlja osnovu za nove verzije rešenja HP Quality Center i Performance Center 11.0. Ove alatke omogućavaju pojednostavljivanje i automatizovanje validacije kvaliteta i performansi aplikacija radi snižavanja operativnih troškova i oslobađanja resursa za nove aplikacije i usluge. Prednosti obuhvataju:
• Brže pokretanje aplikacija zahvaljujući automatizaciji ručnog testiranja, posebno repetitivnih aktivnosti, pomoću softvera HP Sprinter.
• Unapređeno kreiranje testova pomoću alatke HP TruClient, dela HP LoadRunnera 11.0, koja testira performanse aplikacija bez potrebe da se puno vremena troši na pisanje skriptova.
• Smanjenje funkcionalnih defetaka uz testiranje sa grafičkim okruženjem i bez njega, pomoću automatizovanog rešenja HP Unified Functional Testing 11.0 za složene aplikacije, kombinacije softvera HP Functional Test i HP Service Test 11.

Pročitajte i:  Novi HP Envy 14 će imati bateriju od 16,5 sati trajanja

“Organizacije se oslanjaju na to da će aplikacije obaviti ključne poslovne funkcije. Zastareli alati, kompleksne metode i sve novija tehnologija, otežavaju IT odeljenjima da pripreme efikasne aplikacije”, rekao je Bill Veghte, HP-ov izvršni potpredsednik za softver i rešenja. “HP-ovo novo rešenje omogućava korisnicima da ubrzaju pokretanje aplikacija, snize troškove i usklade sve poslovne funkcije, bez žrtvovanja kvaliteta.”

HP Application Lifecycle Management (ALM) konsalting usluge omogućavaju korisnicima da snize ukupne troškove pokretanja, smanje rizik od nastanka defekata, ubrzaju redosled implementacije i povećaju upotrebu softvera edukacijom, stručnim testiranjem i fleksibilnim modelima isporuke.

Nova platforma Application Lifecycle Management (ALM) 11 i softverska rešenja, komponente su rešenja HP Application Transformation. Kroz ova rešenja HP transformiše aplikacije i procese projektovane za neko drugo vreme. Rešenja HP LoadRunnera 11.0 omogućavaju preduzećima i državnim organima da ostvare ciljeve Instant-On Enterprise okruženja. U svetu stalne povezanosti Instant-On Enterprise ugrađuje tehnologiju u sve poslove, da bi korisnicima, zaposlenima, partnerima i građanima pružio usluge koje su im potrebne, onda kada su im potrebne.

Pročitajte i:  Digitalizacijom privrede do razvoja društva

Više informacija i spisak budućih seminara potražite na adresi www.hp.com/go/apps11roadshow.

Izvor: HP

 

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , , , ,