Top50 Glas publike

HR CODE konferencija – ljudski resursi u IT svetu

Druga po redu konferencija HR CODE koja okuplja predstavnike IT kompanija iz Srbije i Evrope, čiji je rad usko povezan sa oblašću ljudskih resursa, kao i konsultante iz ove oblasti, biće održana 7. decembra 2017. u pozorištu Madlenianum, u organizaciji kompanije ManpowerGroup Srbija. Učesnici će moći da čuju predavanja i učestvuju na radionicama sa svetskim i domaćim stručnjacima iz IT oblasti, se upoznaju sa analizama trenutnog stanja u zemlji, novim trendovima i da razmene iskustva i primere dobre prakse iz oblasti ljudskih resursa.

PCPress.rs Image

Među predavačima koji će prisustvovati na ovogodišnjoj konferenciji, biće Leelia Rohumaa koja će predstaviti svoje dugogodišnje iskustvo kao HR menadžer kompanije Skype (sada HR menadžer kompanije Pipedrive), Caralyn Cooley, direktor sektora za ljudske resurse kompanije Nordeus, Predrag Pedro Gajić, sourcing and community leader kompanije Toptal, Biljana Rakić, HR menadžer kompanije Execom i drugi. Osim predavanja HR stručnjaka u IT industriji, posetioci će imati priliku da čuju i motivacioni govor srpskog odbojkaša Vanje Grbića koji će prisutnima otkriti najbolje načine pomoću kojih mogu pobediti kompleksnost u svim sferama poslovanja.

Pročitajte i:  Kako upravljate kadrovima u preduzeću?

Na ovogodišnjoj HR CODE konferenciji, poseban akcenat je stavljen na dve panel diskusije. Prva je u potpunosti posvećena razvoju novih talenata, dok će na drugoj panel diskusiji svoje viđenje važnosti targetiranja i privlačenja mladih stručnjaka, izneti izvršni direktori vodećih IT kompanija kao što su Vega IT Sourcing, Symphony i Levi9. Na ovogodišnjoj konferenciji svoje prisustvo su potvrdili i predstavnici Vlade Republike Srbije, Vojvodina ICT Cluster-a, Elektrotehničkog fakulteta, kao i Inicijativa Digitalna Srbija.

Očekuje se da će konferencija okupiti preko 130 učesnika (HR direktora, menadžera, biznis partnera i drugih HR profila) iz kompanija iz Srbije i regiona. Za registraciju i više informacija možete posetiti zvanični website konferencije.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,