HTC Gratia uskoro u Evropi

Gratia Charcoal Black HTC je objavio da je Evropi sada dostupan i HTC Gratia, bogati i elegantni dodatak portfoliju pametnih telefona sa Android platformom.

Spajajući stil i funkcionalnost, elegantna i kompaktna HTC Gratia odlikuje se glatkom, mekanom navlakom koja oblaže oštre ivice, i kamerom u boji od pet megapiksela sa auto-fokusom. Sa dužinom od tek nešto malo više od 10cm i težinom od 115g, ovaj telefon krije veliku moć, zahvaljujući Android-u 2.2 – najnovijoj verziji Android platforme.

HTC Gratia takođe pruža i već čuveno iskustvo HTC Sense™, sa kojim ste Vi u centru pažnje, a Vaš telefon funkcioniše prirodnije i personalnije, uz neočekivane detalje koji vam ulepšavaju dan. Takođe Vam nudi još više načina na koje možete ostati u kontaktu, putem aplikacije Friend Stream koja sve poruke sa Facebook-a, Twitter-a i Flickr-a povezuje u jedan jedinstven i organizovan niz, što još više olakšava komunikaciju sa prijateljima na društvenim mrežama.

„Osnovni cilj HTC-a jeste da korisnicima naših telefona pruži jedinstveni spoj doživljaja i izbora“ rekao je Florian Seiche, predsednik HTC-a za Evropu, Bliski istok i Afriku. „HTC Gratia nudi nešto potpuno drugačije. Njegova kompaktnost, izuzetan dizajn i snaga koju donosi Android 2.2, u kombinaciji sa personalizovanim iskustvom korišćenja HTC Sense-a, zaista je očaravajuća. Jedva čekamo da HTC Gratia ponudimo našim korisnicima u Evropi.“

Pročitajte i:  Tri meseca bez brige: Besplatna zamena displeja vivo telefona

HTC Gratia će biti dostupna preko mobilnih operatera i prodavaca na tržištima širom Evrope od oktobra 2010. godine.

HTC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,