HTC One M9 stigao u Srbiju

Kompanija HTC predstavila je u Srbiji svojHTC One M9. Nakon svetske premijere u Barseloni, model HTC One M9 od sada  je dostupan širom Srbije u ponudi sva tri operatera mobilne telefonije.

Press konferencija_1

„Sa zadovoljstvom vam predstavljamo HTC One M9, pametni telefon prepoznatljivog HTC dizajna i jedan od najiščekivanijih modela širom sveta ove godine.

S obzirom na kultni status koji HTC One familija ima na ovim prostorima od samih početaka, od modela HTC One M9 očekujemo mnogo i uvereni smo da će njegovi korisnici osetiti one iste emocije uz koje smo i mi u HTC-u stvarali ovaj vrhunski uređaj“, izjavila je Petra Razić Rogić, regionalna direktorka HTC-a za regiju Adriatic.

HTC One M9 ima kućište izrađeno od jednog komada metala, ima 5-inčni Full HD ekran, prednju kameru od 20 megapiksela koja ima mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji. Uređaj podržava LTE tehnologiju.

„U osmišljavanju HTC One M9 modela, jedan od većih izazova bio je kako u već prepoznatoj formi uređaja iz ‘One’ familije zadržati sve odlične osobine iz ranijih modela, a istovremeno dodati fantastične nove tehnologije, mogućnosti i karakteristike koje će povećati produktivnost korisnika i telefon učiniti još zabavnijim, naprednijim i jednostavnijim za korišćenje“, rekao je Marko Savković, direktor product marketinga za region Srednje i Istočne Evrope (CEE).

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,