HTC predstavio dva telefona srednje klase

HTC je sajam u Barseloni iskoristio kako bi prikazao dva uređaja srednje klase, kojimaće pokušati da u 2014. godini dođe do većeg tržišnog udela. Radi se o modelima HTC Desire 816 i HTC Desire 610.

HTC Desire 816_3V_AllColors
HTC Desire 816

Desire 816 ima 5,5-inčni ekran, zadnju kameru od 13MP, a tu je i prednja kamera od 5MP. Uređaje je opremljen četvorojezgarnim procesorom na 1,6 GHz i mogućnošću 4G LTE povezivanja.

„HTC Desire 816 označava početak uzbudljivog novog doba za proizvode srednje klase,“ izjavio je Piter Čou (Peter Chou), direktor kompanije HTC.

„Predivan i za gledanje i za držanje, sa odgovarajućom tehnologijom i softverom, HTC Desire 816 dovodi u pitanje sve što ljudi očekuju od pametnih telefona nešto nižeg cenovnog ranga. On omogućava pravi izbor u okviru kategorije time što donosi izuzetno privlačan dizajn i visoke performanse po neverovatnoj ceni.“

Novi HTC Desire 816 će globalno biti dostupan tokom aprila.

HTC Desire 610
HTC Desire 610

Model HTC Desire 610 pokreće procesor sa četiri jezgra i poseduje mogućnost 4G LTE povezivanja. Ima 4,7-inčni ekran i poseduje tehnologije HTC BlinkFeed i HTC BoomSound.

„Korisnici bi trebalo da imaju mogućnost izbora najboljih karakteristika u svakoj klasi, bez potrebe da prave kompromis kada je kvalitet u pitanju“, rekao je Filip Bler (Philip Blair), predsednik HTC EMEA. „Model HTC Desire 610 nudi neprikosnoven spoj funkcionalnosti i zabave, po ceni koja iskustvo uživanja u sjajnom pametnom telefonu čini dostupnim svima.“

Desire 610 će biti dostupan širom Evrope tokom maja.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,