ePlaneta

HTC radi na trećim VR naočarima

HTC je nedavno prodao veliki deo svog biznisa sa pametnim telefonima Google-u, ali je zadržao sektor virtuelne realnosti koja je izgleda bila prilično zauzeta. Razdvajanje sa delom poslovanja pametnih telefona dalo im je više vremena, resursa, a takođe i novca koje kompanija može da iskoristi za VR sektor. Da li ćemo uskoro videti izuzetnije proizvode? To je verovatno i HTC Vive Eclipse naočare mogu biti jedan od tih proizvoda.

PCPress.rs Image

Nakon podnošenja zahteva za zaštitni znak novih VR naočara u Evropi i Sjedinjenim Državama, još jedne HTC VR naočare su se pojavile na mreži. Ovog puta kompanija je registrovala zaštitni znak na Novom Zelandu za proizvod pod imenom Vive Eclipse. Podnošenje zahteva je uočio holandski blog za tehnologiju LetsGoDigital i osim toga da su naočare za virtuelnu realnost, ništa se više ne zna o Vive Eclipse-u.

PCPress.rs Image

HTC do sada nije ništa rekao o ovom proizvodu i nije nagoveštavao da su nove VR naočare u planu. Uobičajeno je da se takvi zahtevi za zaštitni znak uzimaju kao znak za predstojeće izdanje, tako da se nadamo da ćemo uskoro videti HTC Vive Eclipse naočare, jer bi kompanija mogla da predstaviti dva nova modela Vive VR naočara na CES 2018. u januaru sledeće godine.

PCPress.rs Image

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,