Top50 Glas publike

HTC Rhyme predstavljen na Fashion week-u

HTC Rhyme w accessories HTC Korporacija,  sinoć je na konferenciji na medije u Holiday Inn hotelu zvanično predstavila HTC Rhyme™, uredjaj koji se savršeno uklapa u svakodnevni život zahtevnih korisnika sa stilom. Predstavljanje ovog uređaja deo je vodećeg srpskog modnog događaja – Belgrade Fashion Week-a, čiji je HTC partner.

Na konferenciji za medije prisutnima se obratio Marko Savković, HTC Product Manager za Centralnu i Istočnu Evropu, koji je predstavio ovaj uređaj kao i sveukupnu ideju koja stoji iza stvaranja HTC Rhyme telefona. „HTC Rhyme kreiran je kako bi našim korisnicima doneo jedinstveno iskustvo. Predstavlja novi uzbudljiv pristup mobilnom načinu života kombinujući hardver, softver i dodatnu opremu na poseban način. Sa specijalno dizajniranim dodacima koji uključuju višenamenski stalak – punjač, budilnik i radio, svetleći privezak – indikator poziva i poruka kao i stilizovane slušalice koje ne mogu da se zamrse, HTC Rhyme je idealan za korisnike koji žele privlačan i jedinstven dizajn uz vrhunske performanse“, istakao je Marko.

HTC@Amstel Fashion Week_1st night promo_srdjankalinic-0773 Elegantan i originalan

HTC Rhyme pokreće snažan procesor uz Android 2,3 Gingerbreadoperativni sistem unapređen najnovijom verzijom HTC Sense. Uz odličan WVGA Super LCD ekran od 3,7 inča i stereo zvuk visokog kvaliteta, HTC Rhyme takođe nudi napredne mogućnosti fotografisanja zahvaljujući kameri od 5 megapiksela sa auto fokusom, LED blicem i trenutnim slikanjem za sve one nezaboravne trenutke kad god se dogodili. Pored toga, kamera dolazi i sa brojnim drugim opcijama za fotografisanje i slanje, uključujući i face detection uz pomoć koje su prijatelji uvek u centru pažnje, action burst scene, koji automatski slika pet uzastopnih fotografija, i panoramski režim.

Zbog svojih naprednih funkcija, vrhunskog dizajna i dodatne oprema, HTC Rhyme savršeno se uklapa u vaš život.

Integrisani dodaci

HTC Rhyme paket dodatne opreme dizajniran je tako da bude i funkcionalan i lep. Osmišljeni tako da Vam omoguće da ih vidite kao deo svog života, modni i praktični integrisani dodaci učiniće Vaš telefon ličnijim nego ikada ranije.

HTC Rhyme Docking Station – Višenamensko postolje koje istovremeno puni Vaš telefon pretvarajući Rhyme u budilnik i muzički uređaj- tako da se možete probuditi uz Vaše omiljene pesme direktno sa integrisanih zvučnika.

HTC Rhyme Charm – Privezak koji diskretno upozorava na dolazne pozive ili poruke dok je Vaš HTC Rhyme duboko u torbi. Privezak je mala elegantna svetleća kocka koja može da visi iz torbe, ili da se koristi za brzo nalaženje telefona u torbi.

HTC Rhyme Tangle Free Headphones – Slušalice koje se ne mogu umrsiti spasavaju Vas gnjavaže dok slušate Vašu omiljenu muziku.

Dostupnost

HTC Rhyme će biti ekskluzivno dostupan u Telenoru početkom novembra u nijansama sive i ljubičaste boje.

Izvor: HTC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,