BIZIT 2022

HTC Sensation XL sa Beats Audio integracijom

HTC Sensation XL_1 HTC je predstavio novi HTC Sensation XL sa Beats Audio™ integracijom. Ova poslednja inovacija najavljena u avgustu rezultat je novog partnerstva između HTC-a i Beats-a i podiže zabavu na mobilnom uređaju na potpuno novi nivo, sa ekranom od 4,7 inča i prilagođenim audio iskustvom.

"HTC Sensation XL uz Beats Audio integraciju predano nastavlja u težnji da omogući najkvalitetnije audio iskustvo na telefonu bez obzira na to da li slušate muziku, gledate film ili igrate igricu", izjavio je Piter Čou (Peter Chou), generalni direktor HTC korporacije. "Ovo je odličan primer zašto naše parterstvo sa Beats-om toliko znači korisnicima kako danas, tako i u budućnosti."

"HTC je neverovatan partner i potpuno su prihvatili našu želju da muzičko iskustvo na mobilnim uređajima bude moćno i bogato koliko god je moguće", izjavio je Džimi Jovin (Jimmy Iovine), direktor Beats-a by Dr. Dre i predsednik i izvršni direktor Interscope Geffen A & M Records-a.

Ekranom od 4,7 inča, tankim dizajnom od 9,9 mm i Beats Audio karakteristikama, Sensation XL specijalno je osmišljen tako da pruža najbolji doživljaj zabave.

Pročitajte i:  Invervju: SBB – mreža koja prati vreme

HTC Sensation XL takođe ima i nove lagane urBeats™ slušalice, specijalno napravljene za korišćenje sa Beats audio profilom na telefonu. Ugrađeni mikrofon olakšava hands-free pozive, a daljinski upravljač sa kablom omogućava pauziranje, premotavanje pesama napred ili nazad i javljanje na telefon u sred pesme.

HTC Sensation XL ima integrisanu HTC Watch aplikaciju, preko koje su čitave kolekcije najnovijih ekskluzivnih filmova i TV emisija na dohvat ruke. HTC Watch koristi napredne tehnologije preuzimanja fajlova, zahvaljujući kojima je moguće film gledati odmah i bez čekanja da se preuzimanje velikog fajla završi. HTC Watch nudi korisnicima izbor iznajmljivanja ili kupovine videa, a u slučaju kupovine, video se može gledati na pet različitih HTC uređaja.

HTC Sensation XL ima i kameru od 8 megapiksela koja ima f/2.2 otvor objektiva širine 28mm sa BSI senzorom.

Uređaj će biti dostupan u evropskoj, srednjeistočnoj, afričkoj i azijsko-pacifičkoj regiji početkom novembra. Na odabranim tržištima HTC Sensation XL će takođe biti dostupan sa Beats Solo slušalicama u specijalnom ograničenom izdanju.

Izvor: HTC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,