BIZIT 2022

HTC U11, za savršene vas

HTC U11 kombinuje novu revolucionarnu interakciju stiskanjem uređaja sa zadivljujućim tečnim dizajnom, inteligentnim audio sistemom, neverovatnim kamerama i višestrukim virtuelnim asistentima

PCPress.rs Image

Kada se pozdravljate, onima koje volite ruku osećajnije stisnete. Beba instiktivno stiska mamin prst. Dete stiska plišanog medu kako bi se osećalo sigurno noću. Ništa nije tako blisko, povezano i lično kao osećaj dodira ili toplota zagrljaja. I nema uređaja u našim životima koji su tako lični kao naši pametni telefoni.

Inspirisan snagom dodira i „Brilliant U“ filozofijom, HTC je danas prikazao HTC U11, prvi na svetu pametni telefon sa revolucionarnom interakcijom stiskanjem uređaja. Sa svojim dizajnom, materijalima i iskustvom koje reflektuje vašu težnju, strast, kreativnost i individualnost, HTC U11 nudi najnaprednije karakteristike ikad viđene u nekom pametnom telefonu

    • HTC Edge Sense, sledeća generacija interakcije dodirom sa vašim telefonom.
    • „Tečni“ dizajn površine, zadivljujući, jedinstveni dizajn koji reflektuje vas.
    • HTC USonic, naše najnaprednije slušalice za potpuno ličan doživljaj zvuka sada imaju i sistem aktivne eliminacije buke (Active Noise Cancellation – ANC).
    • Neverovatne kamere sa najvišom ocenom ikad dodeljenom nekoj kameri u pametnom telefonu od strane nezavisnih stručnjaka.
    • HTC Sense Companion, Google Assistant i Amazon Alexa pretvaraju vaš pametni telefon u još pametniji i korisniji uređaj

PCPress.rs Image
HTC U11 je prvi telefon koji će na svim tržištima imati Qualcomm® Snapdragon™ 835 mobilnu platformu. Dakle, bez obzira gde živite, dobijate osmojezgarni procesor neverovatnih brzina, grafike od koje zastaje dah, impresivno glatkih performansi i izvanredne autonomije. Svaki HTC U11 ima UFS 2.1 koji uparen sa ekstremno brzim procesorom daje i najbrže memorijske rezultate. Tu je i podrška za gigabitni LTE (do 1Gbps) prenos podataka sa integrisanim Snapdragon X16 LTE modemom, koji je osmišljen da pruža brzine uporedive sa optičkim mrežama kako biste u hodu mogli da munjevitim brzinama preuzimate muzičke i video fajlove, imate gotovo trenutni pristup veb-sajtovima, društvenim mrežama, kao i vašem sadržaju „u oblaku“. U odnosu na HTC 10, grafičke performanse su povećane za 25%, a autonomija je povećana za 35%, odnosno 3 sata više za gledanje video materijala, 30% ili 8 sati više ako slušate muziku, odnosno 43% ili 3,5 sata više ako „surfujete“ preko LTE mreže

Fantastično brz procesor sa vrhunskom kamerom i neverovatnim HTC USonic zvukom znači da će vam trebati dosta prostora za aplikacije, igre, fotografije, muziku i zabavu: HTC U11 poseduje 4GB RAM i 64GB prostora za čuvanje podataka, tako da je zabava na vašem telefonu uvek dostupna.

HTC U11 takođe poseduje čitaš otiska prsta za dodatnu sigurnost i privatnost. Nakon par minuta podešavanja, čitač otiska prsta će otključavati vaš telefon svakim pritiskom prsta omogućavajući da brzo zabeležite poruku, snimite fotografiju ili bilo šta drugo u trenutku.

HTC U11 je dostupan u fantastično srebrnoj, safirno plavoj, sjajno crnoj, ledeno beloj i sunčano crvenoj, a biće u prodaji od juna 2017. Pogledajte htc.com za detaljne specifikacije i dodatne informacije.

Detaljne specifikacije u PDF formatu možete da preuzmete i sa našeg sajta.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,