Top50 Glas publike

Huawei će P40 telefone predstaviti preko livestream-a 26. marta

Huawei se pridružuje brojnim kompanijama koje su predstavljanje svojih uređaja premestile iz fizičkog prostora na internet, kako bi umanjile rizik od prostiranja infekcije koronavirusa.

PCPress.rs Image

Kineski gigant će zbog toga, umesto u Parizu, svoj novi model P40 predstaviti online. Iz kompanije su saopštili da žele da obezbede “zaštitu i komfor za sve”.  

Kao što se može videti na teaser-u, ovogodišnji flegšip iz P serije će imati veliku izbočinu na poleđini u okviru koje će biti nekoliko kamera i senzora za koje se očekuje da značajno doprinesu unapređenju fotografije i videa u odnosu na njegovog prethodnika.

PCPress.rs Image

Prema dosadašnjim procurelim informacijama, očekuje se značajno veći senzor sa 52MPx za koji se navodi da će dodatno doprineti unapređenju performansi u uslovima slabog svetla.

Za objektive se navodi da će imati hod između 18-240mm što navodi mnoge da će mogućnost 13x optičkog uvećanja, u odnosu na konkurentskih 10x. Ovo bi mogao da bude prvi Huawei uređaj iz P-serije koji dolazi bez Google servisa.

Izvor: engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,