Huawei Demo Truck posetio Beograd

Huawei Road Show 2014 održan je u Beogradu, a posetioci Demo Trucka, imali su prilike da iskuse budućnost informaciono-komunikacionih tehnologija iz prve ruke. Ovaj tehnološki centar na točkovima bio je parkiran ispred hotela Holiday INN.

Huawei Road Show 2014_Beograd III

Huawei je prikazao nove trendove u oblasti  unapređenja mobilnih i fiksnih mreža, moć i uticaj interneta na povezivanje ljudi širom sveta, kao i sve veći značaj i neophodnost Cloud  tehnologija. Posetioci Road Showa imali su prilike da vide kako izgleda primena naprednih IT rešenja u praksi i razmene mišljenja sa ekspertima kompanije Huawei. Predstavljene su inovacije u oblasti fiksnih i mobilnih mreža i IP tehnologije.

Kada je reč o uticaju na savremeno poslovanje, među najznačajnijim je migracija biznisa na “Cloud”, koji prihvata velike baze podataka sa mogućnošću njihove precizne i brze obrade.

“Cloud tehnologije nepovratno su izmenile i nastavljaju da kreiraju svet telekomunikacija. Budućnost mreža je u virtuelnim centralizovanim sistemima koji  mogu da prime velike količine podataka i obrađuju ih u realnom vremenu. Kako bi ispunio obećanje o softverski definisanoj, virtuelnoj i infrastrukturi mreže baziranoj na Cloud prostoru i pretvorio je u realnost, Huawei radi na konkretnim rešenjima kako bi napravio širu i pametniju mrežu, omogućio brže obavljanje posla i obezbedio odlično iskustvo korisnika”, rekao je Emil Kostić, direktor prodaje kompanije Huawei Srbija.

Pročitajte i:  Huawei MatePad 11 - Zlatni presek

Demo Truck stigao je u Beograd posle posete Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, a očekuje ga put u Sloveniju, Mađarsku, Austriju, baltičke i nordijske zemlje.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,