BIZIT 2022

Huawei ekosistem: Neka vaši uređaji rade za vas

Uz veliku količinu obaveza ide i visok procenat odgovornosti. Način na koji je najbolje uskladiti poslovne i privatne aktivnosti jeste posedovanje inovativnog i kvalitetnog gedžeta koji će podstaći produktivnost i pomoći u organizaciji dana. A kako kompanija Huawei razmišlja uvek par koraka unapred, korisnicima je donela mogućnost povezivanja više različitih uređaja u jedinstveni ekosistem. Maksimalno korišćenje funkcija svih gedžeta koje korisnik poseduje doprinosi efikasnosti preko potrebnoj prilikom ubrzanog ritma života.

PCPress.rs Image

Poslovna efikasnost na najjednostavniji način

Huawei ekosistem je osmišljen kako bi korisnik sa jednog uređaja mogao da upravlja drugim. U različitim prilikama je ovo rešenje korisno, a sinergija koja se ovim putem stvara je nemerljiva. Uz jednostavno uparivanje dva ili više uređaja, proširuju se mogućnosti koje vam gedžet pruža a vaše dnevno funkcionisanje postaje olakšano. Svi uređaji rade zajedno kao jedan, a uz pomoć jedinstvenog ekosistema možete da uradite mnogo veći broj zadataka.

Tokom poslovnih sastanaka ili regularnog radnog dana u kancelariji potrebno je držati svoju listu zadataka i dokumenata uvek uz sebe. Multi-Screen Collaboration opcija je tu da vam na dohvat ruke budu svi potrebni sadržaji sa telefona, na velikom ekranu vašeg laptopa. Uz Huawei ekosistem efikasnost na poslu nikada nije bila dostupnija. Dok sedite i pišete neki komplikovan izveštaj na laptopu, uz laganu muziku koja se čuje sa Huawei FreeBuds Pro 2 slušalica i korisne silent opcije, fokus neće biti upitan. A ako dobijete neodložan poziv, automatski se gasi muzika koju ste pustili na vašem laptopu i slušalice se povezuju sa Huawei Mate Xs 2. Ovaj multifunkcionalni uređaj na preklop koji je idealno lagan i ravan predstavlja premijum dodatak vašem ekosistemu Huawei gedžeta. Kako je u isto vreme i telefon i tablet, idealan je odabir ako želite produktivnost i van kancelarije.

Pročitajte i:  Americi je potrebno još 3 milijarde dolara da ukloni Huawei opremu

PCPress.rs Image

Efektivni treninzi i prisutnost

Nakon napornog dana na poslu, svima je potrebna fizička aktivnost i opuštanje. Ako se odlučite za šetnju, pametni sat poput Huawei Watch GT 3 Pro će biti tu da prati broj koraka, a i da vas obavesti o količini sna i stresa tog dana. Uz Huawei ekosistem, svi ovi podaci će biti zabeleženi i na telefonu poput Huawei nova Y90, koji ujedno predstavlja i pravi futuristički detalj baš zbog svog modernog dizajna.

Ako je vaš izbor trening u jutarnjim satima pre posla, uz Huawei slušalice, sat i telefon će i to biti moguće. Ovaj nepobedivi trio će vam pružiti plan treninga dok ste još sanjivi, omiljenu muziku kao podstrek a na putu ka radnom mestu i učešće u poslovnim dogovorima. Telefon možete ostaviti u svlačionici dok trenirate, a potrošene kalorije ostaju zabeležene uz pomoć Huawei Health aplikacije verodostojno, na bilo kom Huawei uređaju koji je deo ekosistema. Moći ćete na jednostavan način da ispratite vaš napredak, bilo gde i bilo kada. Dodatan bonus je to što tokom treninga imate uvid u poruke i pozive na pametnom satu baš zahvaljujući brzom i jednostavnom povezivanju uređaja, pa ćete biti prisutni i dostupni u svakoj situaciji.

Pročitajte i:  Sklopivi telefoni su novi must have tehnološki uređaj

Elegantno rešenje svih organizacionih problema

Kako je funkcionalnost i korisnost Huawei ekosistema nesumnjiva, treba istaći i estetski deo priče. Huawei uređaji ne samo da su odgovorni saveznici već su i pravi modni detalji. Unikatne boje, sofisticiran i moderan dizajn i futuristički materijali korišćeni za izradu ne samo da pojedinačno zavređuju pažnju. Celina koju stvaraju njihovim kombinovanjem obezbeđuju da budete primećeni, a vaša produktivnost, efektivno rešavanje zadataka i uspeh će biti asocirani sa uvezanim korišćenjem Huawei uređaja.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.