Huawei i Kafeterija objavili početak saradnje

Kompanija Huawei ozvaničila je saradnju sa ugostiteljskim lancem Kafeterija, te će svaki posetilac Kafeterije u ulici Kralja Petra 16 u Beogradu od sada moći da se izdvoji i koristi sve pogodnosti Huawei biznis i lounge zone. Na prvom spratu poznatog objekta nalaziće se dve Huawei zone, a biće vidljive i sa samog ulaza.

PCPress.rs Image

Tako će posetioci sada moći da završe sve svoje tekuće obaveze online, surfuju brzim Internetom ili dopune svoj uređaj u nekom od Kafeterija objekata. U Huawei biznis zoni potrošači će moći da koriste prednosti interpretacije kancelarije, izdvoje se i završe poslovne obaveze za svojim laptop računarom, a uz pogodnost zasebne Huawei WiFi konekcije.

Kafeterija objekti poznati su i po svojim Community stolovima, odnosno centralnim stolovima za koje može da sedne više od osam osoba. Plan je da se u okviru tih stolova nađu i Huawei tableti, na kojima će gosti moći da pregledaju razne zabavne sadržaje, ali i da vrše porudžbine. Zahvaljujući posebnoj aplikaciji, koja će biti instalirana na svakom tabletu, gosti će moći bez čekanja da poruče svoju omiljenu kafu i budu usluženi brže nego ikad.

Pročitajte i:  ASUS Zenbook 17 Fold - Savitljivo je u modi!

PCPress.rs Image

Huawei će za sve goste obezbediti i Charging stanice koje će se nalaziti u šanku ugostiteljskih objekta, a koje će imati super charge, quick charge, regular charge stanicu, kao i stanicu na kojoj će svoje telefone moći da pune i iPhone korisnici. Sve što je potrebno je da posetioci barmena zamole da stavi uređaj na punjenje.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,