Cove

Huawei kreirao program Mate Club loyalty kartice

Kompanija Huawei je u saradnji sa maloprodajnim partnerima kreirala program Mate Club loyalty kartice uz koju svim ljubiteljima Huawei brenda obezbeđuje pogodnosti prilikom kupovine uređaja. Registracija i ostvarivanje popusta od čak 20% na novi Huawei MateBook D14 laptop, biće moguća od 07. do 21. septembra za sve studente sa važećim indeksom.

PCPress.rs Image

Mate Club loyalty karticu je moguće dobiti:

  • Registracijom na sajtu mateclub.rs;
  • Registracijom u određenim prodajnim mestima partnera koji učetvuju u akciji.

Nakon registracije na sajtu, korisniku stiže kartica na kućnu adresu. Ukoliko korisnik izvrši registraciju  u jednom od prodajnih mesta partnera, ista će mu biti dostupna odmah.

Partneri koji učestvuju u akciji su Tehnomanija, WinWin, Huawei Experience Store, Dr Techno i Tehnomedia.

Registovani korisnik Mate Club kartice dolazi u radnju sa svojom personalizovanom karticom, ličnom kartom i overenim indeksom kako bi ostvario popust od 20% na maloprodajnu preporučenu cenu Huawei MateBook D14 uređaja. Mate Club karticu je moguće iskoristiti samo jednom u periodu trajanja akcije.

Više o svim pogodnostima Mate Club loyalty programa pročitajte na mateclub.rs.

Pročitajte i:  Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda za pametan i zdrav život

Upoznajte Huawei laptop namenjen mladim profesionalcima

Huawei MateBook D14 je ultra lagan, prenosivi 14-inčni notebook računar opremljen  prepoznatljivim Huawei Full View displejom. Izuzetno tanak okvir koji čine gornja i bočne ivice širine samo 4,8 mm, omogućio je da ekran preovlađuje gornjim delom kućišta i pruži izvanredno korisničko iskustvo bilo da je u pitanju, na primer, gledanje video sadržaja ili surfovanje internetom. Namenjen prvenstveno mladim, ambicioznim studentima i profesionalcima, Huawei MateBook D14 je pogodan za svakodnevno korišćenje, ali i izvršavanje radnih zadataka.

PCPress.rs Image

Huawei FullView ekran rezolucije 1920 x 1080, pruža neometano korišćenje punog potencijala ovog ekrana od 14 inča. Inovativna ugradna kamera smeštena u tastaturi (štiteći privatnost i bezbednost korisnika), elegantno i matirano metalno kućište mase samo 1,38 kg, svrstavaju Huawei MateBook D14 u računare sa lakom prenosivošu i odličnim performansama.

Huawei MateBook D14 pokreće AMD procesor, dok je za neometan svakodnevni rad zadužen Windows 10 oprativni sistem. Vrhunske performanse računara iziskuju i efikasno hlađenje, realizovano posredstvom Huawei Shark Fin Fan 2.0 dizajna. Opremljen je baterijom od 56Wh, ali i inteligentnim merama za uštedu energije, tako da može da reprodukuje video zapise 1080p tokom 9,5 sati. Na ovaj način korisnicima je osigurano celodnevno korišćenje, uz podršku prenosivog adaptera Type-C od 65W, koji se može koristiti sa različitim izlazima za punjenje.

Pročitajte i:  Specijalne ponude u ovlašćenim servisnim centrima kompanije Huawei do kraja godine

Kao i svi ostali predstavnici nove Huawei MateBook serije laptop računara, MateBook D14 poseduje Huawei Share opciju, koja omogućava neometano povezivanje sa drugim Huawei uređajima. Povezivanjem Huawei pametnog telefona i laptopa, uz Huawei Share pokreće se MultiScreen Collaboration opcija, zahvaljujući kojoj ekran telefona pojavljuje na ekranu laptopa i omogućava jednostavan prenos podataka sa jednog uređaja na drugi, ali i korišćenje tastature ili miša laptopa kao perfiernih uređaja za odgovaranje na poruke koje stižu na telefon.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,