BIZIT 2022

Huawei Mate 20 Pro prototip ima veoma tanke okvire

Ima još oko mesec dana do konačnog predstavljanja Huawei Mate 20 serije telefona, ali informacije o njemu su već dostupne. Pojavile su se nove fotografije koje prikazuju prototip Mate 20 Pro telefona i njegov dizajn.

PCPress.rs Image

Huawei  Mate 20 Pro će imati zakrivljeni OLED panel sa prednje strane, čime će imati izgled koji je sličan najnovijim Samsung flagship telefonima. Huawei je koncept telefona bez okvira unapredio smanjenjem debljine donjih okvira, kao i debljinu okvira oko izreza.  Samsung Galaxy Note 9 ima podjednake gornje i donje okvire  koji su veći i povećavaju debljinu okvira sa strane, dok Mate 20 Pro ima vrlo tanke okvire sa svih strana.

Huawei-ev sledeći flagship telefon će imati izrez na ekranu, koji je malo veći nego što je očekivano i u njemu će biti smeštena prednja kamera od 24 MP i tehnologija identifikacije lica. Pored toga, za povećanje bezbednosti telefona tu je i skener otiska prsta u okviru ekrana.

Nema zvaničnih fotografija poleđine telefona, ali prema ranijim informacijama, smatra se da će imati kvadratni modul za kamere sa zaobljenim ivicama, u kome će biti smeštene 3 kamere i dual-tone LED blic.

Pročitajte i:  Pouzdani i pristupačni telefoni – Huawei nova Y70 i Huawei nova Y90

Huawei Mate 20 serija će zvanično biti predstavljena 16. oktobra u Londonu, a prodaja će startovati nekoliko nedelja nakon toga.

Izvor: PhoneArena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,