Huawei muzički streaming servis stiže u Evropu

S obzirom da Huawei ne može više da se oslanja na servise koje nudi Google, aktivno traži alternative. Pored sopstvene prodavnice aplikacija, kineski proizvođač polako pokriva i druge servise koje nudi Google.

PCPress.rs Image

Muzika na struju

Na red je došao muzički streaming servis koji će biti preinstaliran na novim Huawei i Honor modelima telefona. Da bi to obezbedio, Huawei se udružio sa Squid-om, muzičkim streaming servisom koji je dostupan na Android-u već duže vreme, ali nije bio preterano popularan. Saradnja sa Huawei-jem će na taj način biti na obostrano zadovoljstvo, jer će Huawei bez mnogo napora dobiti muzički streaming sistem, a Squid će definitivno dobiti na popularnosti, a uz to od sada je dostupan i u Evropi.

Huawei Music app je već dostupan na više jezika i ima solidnu količinu sadržaja, a može se preuzeti sa HMS-a. Korisnici koji nemaju Huawei (ili Honor) telefone, takođe će moći da upotrebljavaju ovaj servis. Dovoljno je da skinu aplikaciju sa zvanične web stranice.

Pročitajte i:  Ovako je proteklo putovanje Evropom tokom koga su testirane funkcije Huawei Watch 3 Pro sata

Aplikacija, osim stream-ovanja muzike dozvoljava kreiranje listi za reprodukcije, preuzimanje muzike za offline preslušavanje, kao i nekoliko opcija koje je Huawei sam osmislio, a cena servisa je 9.99 evra mesečno.

Izvor: GizChina

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,