Huawei P50 Pocket preklopni telefon stiže 23. decembra

Huawei P50 i P50 Pro predstavljeni su tokom leta, a treći član ove porodice, pridružiće im se za nekoliko dana. Naime, preklopni telefon, za koji smo do sada mislili da će se zvati Mate V, nazvan je Huawei P50 Pocket i biće zvanično predstavljen 23. decembra.

huawei

Telefon će imati vertikalni preklop, kao Galaxy Z Flip3 i Motorola Razr i, u skladu s imenom, moći će lako da stane u svaki džep. Ovaj novi telefon Huawei je nazvao „zimskim flagship“ modelom, a kako do sada kompanija nikad u ovo vreme nije predstavljala novi telefon, možemo da očekujemo da će biti znatno drugačiji od svega što smo do sada videli iz Huawei-ja.

PCPress.rs Image

Za sada nema mnogo detalja o ovom modelu. Ne znamo da li će imati Kirin 9000 ili Snapdragon čipset. Ako je verovati skicama i renderima koje su procurele u javnost, telefon će imati dve zadnje kamere, kao i spoljni displej koji će zauzimati skoro preostali deo gornje polovine kućišta. Međutim, postoje i renderi koji ukazuju da to možda neće biti tako – šta je tačno saznaćemo uskoro. Pominje se i napredni sistem za odvođenje toplote koji će obezbediti bolje performanse, zbog efikasnije disipacije toplote.

Pročitajte i:  Nova Strava aplikacija od sada na Huawei nosivim uređajima

Izvor: GSM Arena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,