Top50 Glas publike

Huawei predstavio dva nova pametna sata

Zajedno sa flegšip Huawei Mate 20 serijom, predstavljena su dva nova pametna sata: Huawei Watch Gt i Huawei Band 3 Pro.

PCPress.rs Image

Huawei Watch GT dolazi sa dizajnom po ugledu na klasične ručne satove, trajnom baterijom, niskom potrošnjom energije i mogućnostima za praćenje aktivnosti i fitnes treninga. Kao ekstenzija pametnih telefona, satovi dopunjuju setove karakteristika današnjih telefona kako bi potrošačima pomogli da što manje koriste telefone. GT koristi algoritam pametne uštede energije, koji mu omogućava da dinamično smenjuje performance i efikasnost, u zavisnosti od aktivnosti korisnika, za maksimalnu izdržljivost baterije. Ovo omogućava pametnom satu da ostane uključen do dve nedelje u režimu čestog korišćenja.

Sat poseduje AMOLED 454×254 displej visoke rezolucije veličine 1.39 inča, a telo pametnog sata sadrži dual-crown dizajn sa nerđajućim čelikom i keramičkim bezelima i tretiran je DLC dijamantskim ugljeničnim premazom kako bi se korisnicima pružila trajnost za naredne decenije. Telo kućišta kompatibilno je sa dve opcije narukvica – dvobojnom silikonskom i kožno-gumenom.

Osim izuzetno izdržljive baterije, GT ima sposobnost lociranja, pa može simultano koristiti GPS, GLONASS i GALILEO, tri najveća satelitska sistema za precizno lociranje. Algoritam za praćenje zatim optimizuje podatke o praćenju, kako bi postigao pozicioniranje jedan na jedan čak i u oblastima sa brojnim različitim signalima.

Pročitajte i:  Zbogom, AirPods i Apple Watch! 

Huawei Watch GT  takođe ispunjava potrebe aktivnih korisnika i omogućava praćenje svih sportskih aktivnosti. TruSeen 3.0 tehnologija za praćenje pulsa prati korisnikov aktivni puls, kao i puls u mirovanju. Zahvaljujući kombinaciji PPG optičkog i hardver dizajna i AI algoritama, ovo rešenje može pratiti stvarni puls korisnika sa visokom preciznošću. U Sport modu, GT pametni sat može biti podešen da obavesti korisnika da prilagodi intenzitet svog vežbanja, na osnovu prethodno podešenog ciljnog intervala pulsa. U Rest modu, pametni sat automatski prati i snima puls u stanju mirovanja korisnika. Sat koristi i nevidljiva svetla kako bi pratio korisnikov puls tokom sna.

PCPress.rs Image

 

Huawei Band 3 Pro, pametna narukvica koja podržava veliki broj preciznih i profesionalnih mogućnosti praćenja zdravlja, uključujući poboljšano merenje pulsa i sna. Sa TruSeen 3.0 narukvica precizno meri rad srca korisnika čitavog dana uz upotrebu IR (infrared) senzora. Koristeći istu tehnologiju kao i GT sat, TruSeen 3.0, ova narukvica može pratiti obrasce spavanja pomoću Huawei TruSleep 2. Band 3 Pro poseduje HD AMOLED color ekran na dodir, dimenzija 0.95 inča.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,