Huawei predstavio neograničene mogućnosti povezivanja

Kompanija Huawei je i ove godine predstavila najnovije tehnologije i rešenja fiksnog i mobilnog pristupa. Već dobro poznati Demo truck ispred Holiday Inn-a 12. i 13. septembra privukao je pažnju i interesovanje znalaca, prolaznika i medija

huaweiBrz rast mobilnog i fiksnog širokopojasnog pristupa, pametnih uređaja, društvenih mreža, kao i upotreba Interneta izazvao je “cunami” podataka koji zahteva konstantnu širokopojasnu vezu do krajnjeg korisnika. Jedini način da se obezbedi takva veza je da mreže budu pametne kako bi te podatke brzo, sigurno i kvalitetno prenosile. Huawei Road Show 2013. pokazuje najnovija rešenja u razvoju mreža i realizacije ultra širokopojasnog pristupa kod kuće, na poslu ili u pokretu na najefikasniji način.

Danas se telekom operateri suočavaju sa velikim izazovima koje donosi eksponencijalni rast protoka podataka kroz mobilne mreže. Da bi odgovorili izazovu i zahtevima tržišta, neprestano moraju inovirati mrežu i ponudu usluga.

Gosti Huawei MBB i FBB Roadshow 2013. imali su priliku da se upoznaju sa naprednim tehnologijama za transformaciju mreže. Predstavljena su rešenja kao što su SoftMobile – rešenje mobilnog širokopojasnog pristupa koje može da isporuči nove i inovativne poslovne mogućnosti za mobilne operatere, u kome jedinstvena pristupna platforma podržava sve tehnologije GSM, UMTS, LTE, WiFi… Huawei Boost – koncept fiksnog pristupa u kome jedinstvena platforma podržava sve tehnologije ADSL, VDSL, FTTx; SoftCom – koncept koji koristi snagu SDN (Software defined network), softverski definisane mreže, koja poboljšava konkurentnost telekom operatora, tako što olakšava upravljanje i ubrzava reorganizaciju i optimizaciju mreže. Predstavljen je i nov koncept upravljačkog jezgra mreže, zasnovan na cloud sistematskoj mrežnoj arhitekturi, koja omogućava lak pristup servisnim provajderima, u cilju bržeg razvoja inovativnih usluga, kao i organizacije poslovanja, u cilju pružanja što inovativnijih i boljih usluga krajnjim korisnicima.

Pročitajte i:  Ovako je proteklo putovanje Evropom tokom koga su testirane funkcije Huawei Watch 3 Pro sata

Stručnjaci kompanije Huawei predstavili su koncept optimizacije i razvoja mreže, alate, procese i usluge koje omogućavaju jednostavan i ekonomičan način za prolazak kroz tranzicije tržišta. Nov Huawei koncept razvoja mreže povećava sposobnost da se brzo prošire kapaciteti, ubrza koordinacija, poboljša organizacija operatera i iskustvo korisnika, a da se pri tome kontroliše odnos troškova i prihoda što je od ogromnog značaja za operatore.

Bazirano na ovim temama, a imajući u vidu izazove kompanija u brzorastućoj i brzorazvijajućoj informaciono – komunikacionoj industriji, kao i naše razumevanje istih, u kompaniji Huawei smo razvili specijalizovani demo kamion čiji je slogan “Mogućnosti povezivanja”, da bi sa vama podelili uvide u Fiksni i Mobilni broadband, softverski definisane mreže prenosa i odgovovarajuće aplikacije i servisne platforme u konvergentnom jezgru mreže.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , ,