Huawei priredio izložbu fotografija snimljenih P30 Pro telefonom

Galerija Neon je svečano ugostila izložbu fotografija „Senke“, nastalu kao sklop mogućnosti najnovijeg modela kompanije Huawei, P30 Pro telefona i smelog oka poznatog fotografa Mirka Tabaševića.

PCPress.rs Image

Kompanija Huawei je koncepirala izložbu kao snimke fotografija većeg formata, nastalih pomoću flegšip modela najnovije P serije, demonstrirajući liderstvo u oblasti tehnologije, mobilnih telefona i mobline fotografije. “Senke“ su sačinjene od 10 crno-belih fotografija većeg formata, na kojima je prikazano žensko telo u svoj svojoj lepoti i sjaju.

PCPress.rs Image

Svako od posetilaca izložbe imao je priliku da se kroz specijalna sočiva i opcije za zumiranje koje Huawei P30 Pro nudi uveri u sposobnosti i moć kamere ovog telefona. Pored toga, posetioci su mogli da isprobaju Night mode – noćni režim, u skoro potpuno mračnoj prostoriji. Unapređene kamere ovog telefona prikupljaju čak i najmanje čestice svetlosti koje dopiru do objektiva, te na taj način na fotografijama nastalim u mračnijim uslovima, ne samo što jasno vidimo šta se nalazi na njoj, već je zadržan i kvalitet same fotografije.

PCPress.rs Image

U kvalitet fotografija koje Huawei P30 Pro pravi, kao i u moć umetničke fotografije, moći će da se uveri svako. Do kraja aprila izložba “Senke” biće otvorena u galeriji Neon, gde će svakoga dana osim nedelje, u periodu od 17h do 21h, zainteresovani posetioci moći da dođu i vide umetnička dela nastala pametnim telefonom.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Huawei 5G kamion u poseti Beogradu

Tagovi: , , , ,