ASUS ROG Flow

Huawei Road Show 2014 održan u Sarajevu

Huawei Road Show 2014 održan je u petak, 22. avgusta, u Sarajevu, a brojni posetioci Demo Trucka, imali su prilike da iskuse budućnost informaciono-komunikacionih tehnologija iz prve ruke.

Huawei Road Show Sarajevo 2014_1

 

Inovativni tehhnološki centar na točkovima bio je parkiran u centru grada, a najviše pažnje privukle su prezentacije, interaktivni blicevi i 3D projekcije, kojima je preneta Huawei vizija o budućnosti mreža i prikazan način na koji Huawei inovacije doprinose svakodnevnom životu ljudi i olakšavaju komunikaciju.

Svi posetioci Road Showa imali su prilike da vide kako izgleda primena naprednih IT rešenja u praksi i razmene mišljenja sa ekspertima kompanije Huawei, navodi se u zvaničnom saopštenju.

“Cloud tehnologije nepovratno su izmenile i nastavljaju da kreiraju svet telekomunikacija. Budućnost mreža je u virtuelnim centralizovanim sistemima koji  mogu da prime velike količine podataka i obrađuju ih u realnom vremenu. Kako bi ispunio obećanje o softverski definisanoj, virtuelnoj i infrastrukturi mreže baziranoj na Cloud prostoru i pretvorio je u realnost, Huawei radi na konkretnim rešenjima kako bi napravio širu i pametniju mrežu, omogućio brže obavljanje posla i obezbedio odlično iskustvo korisnika”, rekao je Cui Fenghua, direktor kompanije Huawei za Bosnu i Hercegovinu.

Pročitajte i:  Huawei Mate 40 Pro dostupan u Srbiji

Demo Truck stigao je u Sarajevo posle posete Bugarskoj, već u ponedeljak biće u Banja Luci, a očekuje ga put u Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Mađarsku, Austriju, baltičke i nordijske zemlje.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , ,