ASUS ROG Flow

Huawei Road Show 2017 o dolazećoj 5G mreži

U okviru ovogodišnjeg Huawei truck Road Show-a kompanija je predstavila poslednje tehnološke inovacije pod sloganom Open ROADS to a Better Connected World. Huawei Demo Truck je u Srbiji prisutan 11. i 12. septembra, a nalazi se u Beogradu na platou ispred hotela Holiday Inn.

Ovogodišnji fokus usmeren je na unapređenje poslovanja operatera kroz podizanje efikasnosti postojećih mreža, povećanje prihoda zahvaljujući inovativnim cloud servisima, 4K video kao i na dolazeću 5G mobilnu tehnologiju. Predstavljena rešenja pomoći će operaterima prilikom digitalne transformacije sa tradicionalnih CT načina poslovanja na pružanje celokupnog niza potrebnih IKT usluga u cloud eri.

Kompanija je predstavila i rešenja za vertikalne industrije kao i potencijal razvoja Nacionalne širokopojasne mreže (NBN) čija izgradnja može doprineti sveukupnom porastu produktivnosti, rastu broja zaposlenih i BDP-a za 2-3%. Osim inovacija u poslovnom segmentu posetioci mogu da vide i testiraju najnovije premijum modele pametnih telefona Huawei P10 i P10+.

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , ,