N Central domination

Huawei Road Show 2017 o dolazećoj 5G mreži

U okviru ovogodišnjeg Huawei truck Road Show-a kompanija je predstavila poslednje tehnološke inovacije pod sloganom Open ROADS to a Better Connected World. Huawei Demo Truck je u Srbiji prisutan 11. i 12. septembra, a nalazi se u Beogradu na platou ispred hotela Holiday Inn.

PCPress.rs Image

Ovogodišnji fokus usmeren je na unapređenje poslovanja operatera kroz podizanje efikasnosti postojećih mreža, povećanje prihoda zahvaljujući inovativnim cloud servisima, 4K video kao i na dolazeću 5G mobilnu tehnologiju. Predstavljena rešenja pomoći će operaterima prilikom digitalne transformacije sa tradicionalnih CT načina poslovanja na pružanje celokupnog niza potrebnih IKT usluga u cloud eri.

Kompanija je predstavila i rešenja za vertikalne industrije kao i potencijal razvoja Nacionalne širokopojasne mreže (NBN) čija izgradnja može doprineti sveukupnom porastu produktivnosti, rastu broja zaposlenih i BDP-a za 2-3%. Osim inovacija u poslovnom segmentu posetioci mogu da vide i testiraju najnovije premijum modele pametnih telefona Huawei P10 i P10+.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,