Top50 Glas publike

Huawei Watch 3 Pro pametni sat, na pola puta do ostvarenja cilja i obaranja rekorda!

Avantura je stigla do pola, dvoje avanturista koji su je započeli, svog desetog dana putovanja stigli su u Srbiju. Polako postaje sve izvesnije da će uspeti da zadatak uspešno privedu kraju a to je, 21 dan, osam zemalja i jedan pametni sat za svakog putnika, koji neće puniti bateriju sata ni jednom tokom putovanja. Misija u koju su pošli, služeći se HUAWEI Watch 3 Pro učinila je ovo putovanje boljim.

PCPress.rs Image

Evropa je ponovno otvorila svoje granice za posetioce, stvarajući idealnu priliku za ponovno otkrivanje Starog kontinenta. U sred letnje sezone HUAWEI je pozvao dvoje avanturista, Zuzia i Andrzej Treneiro, da krenu na 21-dnevno putovanje tokom koga će proći kroz osam evropskih zemalja. Tokom ove misije oni će učestvovati u raznim izazovima, upoznaće lokalne influensere, razgledaće šarmantne znamenitosti Evrope, a povrh svega moći će da saznaju hoće li HUAWEI Watch 3 Pro sa baterijom koja traje tri nedelje preživeti ovu misiju.

Nakon Grčke i Bugarske, 04. i 05. avgusta, Zuzia i Andrzej Treneiro, borave u Srbiji. Prvog dana boravka, zajedno sa našim lokalnim influenserom Stevanom Pialeom isprobali su aqua ski aktivnosti na Adi Ciganliji u Beogradu.

Pročitajte i:  Huawei Watch GT 3 SE: GT 3 po svačijoj meri

Vrelo leto u Beogradu, dočekalo je ove ljubitelje adrenalina na najbolji mogući način. Isprobali su aqua ski i tom prilikom su naravno, sve vreme nosili, sada već svoj nezamenljivi HUAWEI Watch 3 Pro. Pratio je njihove otkucaje srca, dok su uživali u ovom izazovu. Njegove mnogobrojne korisne funkcije su im služile isto kao i od prvog dana. Oni možda jesu prošli pola puta ali baterija sata još uvek nije!

PCPress.rs Image

Drugog dana boravka u Beogradu, a 11og dana ove zanimljive avanture, pratioci HUAWEI društvenih mreža izglasali su da se ponovo organizuje dan druženja i adrenalina na vodi. Odabrani kandidati sa foruma isprobavali su ovu interesatnu letnju aktivnost. Svi zajedno su zaronili u pustolovinu i adekvatno odgovorili izazovu. Podeljene su i mnoge vredne nagrade. Ovom događaju je prethodilo jako nevreme u Beogradu koje nije sprečilo Dušana Petrovića, drugog lokalnog influensera, da Zuzia i Andrzej, sprovede kroz centar grada. Pokazao im je Kalemegdansku tvrđavu, a posebno ih je oduševio pogled na ušće Save u Dunav.

Sve uzbudljive događaje, od početka ovog puta pa sve do kraja, svakodnevno se objavljuju na kanalima HUAWEI društvenih mreža i forumu HUAWEI Community – HUAWEI Community.

Pročitajte i:  Nemačka vlada ne planira potpunu zabranu Huawei

Avanturisti su tokom dosadašnjeg puta takođe koristili i FreeBuds 4, koji im je omogućio neverovatno audio iskustvo prilikom kretanja izvan automobila, kao i HUAWEI MatePad 11, kad god su želeli da neki sadržaj koji prate bude na većem ekranu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,