ASUS Zenbook

Hyper Scape nam dolazi 11. avgusta

Hyper Scape, nova igra iz Ubisoft studija, koja treba da donese nešto sveže battle royale sceni, biće objavljena 11. avgusta. Igra je trenutno u otvorenoj beta verziji na računaru, ali s ozbirom da beta verzija traje samo nekoliko dana, biće zatvorena pre nego igra izađe.

izlazi hyper scape

Izlazi za konzole i PC

Ubisoft je objavio da će 11. avgusta njihov adut za battle royale scenu, Hyper Scape, izaći za Xbox One, PlayStation 4 i PC. Ubisoft će predstaviti nova oružja, nove modove ograničene vremenom i 100-slojnu borbenu propusnicu i još mnogo toga, navodi se na Twitteru. Ova igra je najavljena prvi put tokom jula, a od trenutka objave beta verzije, u roku od 30 minuta postala je prva na vrhu Twitch liste. Trenutno je stanje drastično drugačije i lošije, ali se svi nadaju boljem plasmanu kada igra zvanično izađe.

Ostaje pitanje za sve da li je Ubisoft možda zakasnio kada je battle royale scena u pitanju, jer tu uveliko vladaju Fortnite, Call of Duty: Warzone, PUBG i Apex Legends. Iako će Hyper Scape ponuditi nešto drugačije i više futuristički u odnosu na konkurenciju, pitanje je hoće li moći sa njima ravnopravno da se takmiči. Ubisoft poslednjih nedelja potresaju brojne afere, pa je u tom svetlu na Hyper Scape-u da baci senku na te događaje i izdigne Ubisoft na novom nebu gejminga na kom do sada nisu bili prisutni.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
5G i IoT - specijalno izdanje

Tagovi: