Hyper Scape nam dolazi 11. avgusta

Hyper Scape, nova igra iz Ubisoft studija, koja treba da donese nešto sveže battle royale sceni, biće objavljena 11. avgusta. Igra je trenutno u otvorenoj beta verziji na računaru, ali s ozbirom da beta verzija traje samo nekoliko dana, biće zatvorena pre nego igra izađe.

izlazi hyper scape

Izlazi za konzole i PC

Ubisoft je objavio da će 11. avgusta njihov adut za battle royale scenu, Hyper Scape, izaći za Xbox One, PlayStation 4 i PC. Ubisoft će predstaviti nova oružja, nove modove ograničene vremenom i 100-slojnu borbenu propusnicu i još mnogo toga, navodi se na Twitteru. Ova igra je najavljena prvi put tokom jula, a od trenutka objave beta verzije, u roku od 30 minuta postala je prva na vrhu Twitch liste. Trenutno je stanje drastično drugačije i lošije, ali se svi nadaju boljem plasmanu kada igra zvanično izađe.

Ostaje pitanje za sve da li je Ubisoft možda zakasnio kada je battle royale scena u pitanju, jer tu uveliko vladaju Fortnite, Call of Duty: Warzone, PUBG i Apex Legends. Iako će Hyper Scape ponuditi nešto drugačije i više futuristički u odnosu na konkurenciju, pitanje je hoće li moći sa njima ravnopravno da se takmiči. Ubisoft poslednjih nedelja potresaju brojne afere, pa je u tom svetlu na Hyper Scape-u da baci senku na te događaje i izdigne Ubisoft na novom nebu gejminga na kom do sada nisu bili prisutni.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:

Tagovi: