Top50 Glas publike

IBM Forum 2011

IBM Forum 2011_CD cover-01 Kompanija IBM organizuje tradicionalni godišnji IBM Forum koji će se održati 26. oktobra 2011.
Osnovna ideja IBM Foruma je kreiranje pametnije planete kroz pametno poslovanje i upravljanje koje će biti prikazano kroz dve ključne teme: pametna analitika i pametna infrastruktura.
Kao i svake godine, IBM Forum će ugostiti više od 150 stručnjaka iz oblasti javnog sektora, telekomunikacija, bankarstva, finansija, IT sektora, farmaceutske industrije… Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa trendovima u regionu i u svetu, kao i da se informišu na koji način da unaprede već postojeće procese i da na taj način uvrste sebe u nosioce pozitivnih tehnoloških promena u Srbiji.
IBM želi da pokaže kako tehnologija i odgovarajuća infrastruktura mogu da olakšaju život, gde sve možemo primeniti pojedina rešenja i kakvu to korist ima za poboljšanje kvaliteta života. Svi imamo ideje kako da stvari učinimo boljim, kako da saobraćaj bude organizovaniji, gužve manje, efikasniji rad gradskih službi.. Mnoga rešenja za te probleme postoje, ona su primenjena, implementirana i pomažu ljudima širom sveta da svoju energiju troše korisnije i pametnije.
Svake godine IBM Forum donosi novi pogled na neku od aktuelnih tema. Ove godine cilj je da kroz pametno poslovanje i upravljanje budu predstavljena rešenja koja pomažu da poslovanje bude efikasnije, kvalitetnije i bolje.

Pročitajte i:  IBM Instana – vodeća platforma za monitoring aplikacija

Za sva pitanja i informacije možete se obratiti Ani Petonjić

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,