Top50 Glas publike

ICT Hub – raspisan konkurs za prve polaznike

U Beogradu se otvara novi hub za ICT preduzetnike – ICT Hub u Naučno-tehnološko parku (NTP) Zvezdara

Konferencija za javnost_ICT HubICT Hub, biznis inkubator za informacione i komunikacione tehnologije, pokrenuo je  konkurs za prvih 40 korisnika. Konkurs traje od 02. do 30 juna 2014. godine i otvoren je za sve punoletne građane Srbije koji imaju ideju iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija i želju da tu ideju realizuju kroz spostveni biznis. Sve što je potrebno da zainteresovani kandidati urade je da popune online aplikaciju na www.icthub.rs i prilože esej o svom projektu.

Povodom početka konkursa obezbeđena su tri besplatna mesta za kandidate sa najboljim projektima. Mesečna cena korišćenja svih pogodnosti ICT Hub-a je subvencionisana za prvu generaciju korisnika i iznosi samo 50 dolara u dinarskoj protivvrednosti, dok je puna cena 200 dolara. U slučaju da na istom projektu radi više od jedne osobe, svaka od njih plaća pomenutu cenu.

Projekat ICT Hub realizuju DNA Communications i Orion Telekom u saradnji sa USAID-om. Pored njih, partneri projekta su i Srpska asocijacija menadžera (SAM) i Serbian Private Equity Association (SPEA). Svako od partnera, na svoj način, doprineo je stvaranju ICT Hub-a i učestvovaće u njegovom radu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Objavljeno šesto izdanje studije „ICT in Serbia – At a Glance, 2022“
SBB

Tagovi: , ,