N Central domination

IDC IT Security and Datacenters Transformation Roadshow u Srbiji

IDC, jedna od vodećih kompanija na svetu koja pruža informacije o tržištu, konsalting usluge i organizuje događaje u oblastima informacionih tehnologija, telekomunikacija i tržišta potrošačke tehnologije, organizovaće osmu po redu godišnju konferenciju “IDC IT Security and Datacenters Transformation Roadshow” u Srbiji, u hotelu Hyatt 4. aprila 2013. godine. header_banner_SR

Ovaj tradicionalni događaj visokog profila održava se u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Bliskom Istoku i Africi. Konferencija će okupiti stručnjake za bezbednost, analitičare, lidere u industriji, IT profesionalce i poslovne korisnike koji će razgovarati o najnovijim trendovima i dešavanjima u IT bezbednosti, podelili svoja iskustva i razmenili svoje najbolje prakse. U vremenskom periodu od februara do septembra 2013. godine, IDC Security and Datacenters Transformation Roadshow će posetiti 30 velikih biznis centara širom centralne i istočne Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

“Pretnje po IT bezbednost nikada neće nestati, ulaganja u IT bezbednost će uvek biti neophodna za kompanije svih veličina. S obzirom na to da se podaci u doba cloud computing-a nalaze u “oblaku”, oni su dostupni sa svakog mesta gde postoji pristup internetu, samim tim IT bezbednost dobija posebnu važnost”, kaže Atila Madai, Country Manager, IDC Adriatics Srbija.

Pročitajte i:  Globalna prodaja PC računara u velikom padu

“Najveću pretnju kompanijama po pitanju IT sigurnosti predstavlja širenje infrastrukture koje da predstavlja opasnost sama po sebi. Kompanije treba da reše ovaj problem i pruže bolje upravljanje svojim strukturama i tehnologijama. IT industrija će iskusiti mnoge promene kako se cloud bezbednost bude kretala ka pružanju konkretnih rešenja. Ta rešenja će im omogućiti da racionalizuju poslovne procese, uvećaju poslovnu agilnost i ojačaju bezbednost pristupa.” Nedavno objavljen izveštaj, “IDC Predictions 2013” najavljuje da je cloud prešao iz statusa “ranog usvajanja” u “novi mejnstrim” i na taj način služi kao platforma koja će obezbediti rast IT industrije kao i industrije kojoj služi. Transformacija datacentara zasnovanih na cloud-u i dalje ubrzava i nastavlja integraciju u datacentar sisteme.

“Datacenteri prolaze kroz period transformacije. Pored obezbeđivanja operativne efikasnosti i fleksibilnosti korišćenje savremenih tehnologija kao što je virtualizacija, održavanje bezbednosti sve veće količine podataka je imperativ. Nove inicijative kao što su cloud computing, mobilna i revolucija socijalnih mreža će povećati potražnju za skladištenjem i umrežavanjem, i zahtevati nove nivoe kompleksnosti za IT bezbednost.” – rekao je Atila Madai, Country Manager, IDC Adriatics Srbija.

Pročitajte i:  Globalna prodaja PC računara u velikom padu

Neke od tema o kojima će biti reči na konferenciji IDC IT Security and Datacenters Transformation Roadshow 2013:

  • Opšti trendovi na tržištu datacentara u centralnoj i istočnoj Evropi
  • Optimizacija troškova; Integrisanje novih rešenja iz oblasti energetske efikasnosti; modernizacija
  • Novi trendovi u doba Cloud Computing-a i Big Data
  • Secure Enterprise i poslovne strategije

Za predstavnike kompanija čija primarna delatnost nije ICT prisustvovanje na konferenciji je BESPLATNO. Za predstavnike ICT kompanija za prisustvovanje konferenciji predvidjena je kotizaciju u iznosu od EUR 200. Možete se prijaviti putem sledećeg linka: http://www.idc-cema.com/events/secdata13rs

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,