Top50 Glas publike

Idealan praznični poklon postoji: NIS poklon kartice za sve prilike!

Kada se pomene vreme praznika, prva asocijacija je svakako darivanje i zato je kompanija NIS pripremila poklon koji će oduševiti Vaše kolege, poslovne partnere ili saradnike.

PCPress.rs Image

Znajući da izbor poklona nije lak kada su u pitanju ljudi koji Vas okružuju, NIS je kreirao lepo i praktično rešenje – poklon kartice u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara koje će zasigurno obradovati svakog ko ih dobije. Poklon kartice su jednostavne za upotrebu i moguće ih je  iskoristiti na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica u Srbiji i to za kupovinu svih vrsta goriva kao i drugih proizvoda iz širokog asortimana proizvoda dostupnih u objektima maloprodajne mreže NIS-a.

Osim kao novogodišnje iznenađenje, poklon kartica može biti i znak pažnje tokom cele godine, način da kažete hvala svojim zaposlenima, da obradujete svoje saradnike ili znak pažnje za važne datume u životima Vaših poslovnih partnera.

PCPress.rs Image

NIS poklon kartice koriste se jednokratno, u punom iznosu na koji glase i mogu se koristiti 12 meseci od dana kupovine. Više informacija o poklon kartici i načinu korišćenja možete pronaći na linku.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Kako su digitalizovane benzinske stanice u Srbiji
SBB

Tagovi: ,