TrendMicro

Igra prestola: Video kolekcija za topliju zimu

Godina se bliži kraju, dani su sve hladniji – moglo bi se reći da „winter is coming“. Nevolja je i to što sledeća (i poslednja) sezona serije Igra prestola stiže tek sledeće godine, pa oni koji su nestrpljivi svoju želju mogu malo da umire uz vazdušne snimke sa lokacija koje su svojim prizorima doprinele celokupnom utisku koji formira pozadinu u ovoj epskoj seriji.

PCPress.rs Image

Tu su, na primer, snimci iz Dubrovnika, poznatijeg kao „King’s Landing“, te serija snimaka iz Katalonije, ali i sa Islanda, koji je važna lokacija za scene koje su nastale „iza zida“, a u sedmoj sezoni serije. Stari gradovi, tvrđave, te ledeni prizori, tako upotpunjuju doživljaj, a naročito kada su u pitanju oni koji nemaju vremena ili uslova za putovanja, kao i oni kojima ne bi prijale niske temperature pravih zima koje su već tu.

Snimci koji su nastali uz pomoć dronova dobar su protivotrov za krvave scene i nasilje iz prethodnih sezona, te dolaze kao katarza, budući da prikazuju predele koji su odjeci nekog starijeg sveta, i koji žude za zmajevima kojih više nema.

Pročitajte i:  Kad ruka kontroliše na stotine dronova

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,