Ikea predstavila nameštaj za gejmere

Ikea je, delimično u saradnji sa Asus-ovim brendom Republic of Gamers (ROG), osmislila i predstavila nameštaj namenjen gejmerima. Cilj je bio da se kreira relevantan, funkcionalan, na oko lep, i pristupačan set proizvoda koji će korisnicima olakšati da naprave idealno gaming okruženje u svojim domovima.

ikea gaming nameštaj

Nova linija tartegetira PC gejmere i sastoji se od šest familija proizvoda: HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UPPSPEL, LÅNESPELARE. UPPSPEL proizvodi razvijeni su zajedno sa ROG-om, dok su ostale familije proizvoda samostalno napravili Ikea dizajneri. Ukupno je u ponudi više od 30 proizvoda, koji pokrivaju gaming stolove i stolice, fiokare, kao i razne dodatke (držače za šolje, držače za kablove od miševa, jastuci za vrat, osvetljenje…). U svakom od pomenutih setova proizvoda nalaze se po jedna varijanta stola i stolice, koji pokrivaju različite cenovne klase.

Ovi proizvodi su od 29. januara dostupni u Kini. Sledeće tržište na kome će biti ponuđeni, je Japan (od maja 2021. godine), dok se globalno, pa samim tim i kod nas, može očekivati od oktobra 2021. godine.

Pročitajte i:  Laptop po meri najzahtevnijih gejmera

Izvor: VG247

Facebook komentari: