Imenovan novi generalni direktor Telenora Srbija

Majk Mišel imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Srbiji, koji je deo PPF grupe, a na dužnost će stupiti najkasnije 1. oktobra 2018.

PCPress.rs Image

Ladislav Bartoniček, akcionar PPF grupe odgovoran za oblast telekomunikacija, je pozdravio imenovanje novog generalnog direktora: „Sa velikim zadovoljstvom bih poželeo dobrodošlicu Majku Mišelu, novom generalnom direktoru Telenora Srbije i novom članu našeg menadžmenta. Majk donosi više od dvadeset godina iskustva u globalnim telekomunikacionim kompanijama, radeći u regionu, Severnoj Americi i Aziji. Stručnost koju je stekao na pozicijama u oblasti marketinga, prodaje i liderstva daće značajan doprinos PPF menadžmentu i razvoju našeg poslovanja u Srbiji.“

Majk Mišel radio je na različitim rukovodećim pozicijama u Češkoj, Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj. Takođe je bio vršilac dužnosti generalnog direktora u kompanijama u regionu, a radio je i u Kanadi, Norveškoj i Bangladešu. Diplomirao je ekonomiju na kanadskom univerzitetu „Sajmon Frejzer“.

„Veoma sam srećan što ću se pridružiti timu Telenora Srbije. Proveo sam mnogo godina u regionu, i deo mene uvek je pripadao ovim prostorima i ljudima. Radujem se mogućnostima koje su pred nama“, izjavio je Majk Mišel.

Facebook komentari: