Dahua

Immersive View iz Google Maps-a proširen na 250 lokacija globalno

U narednih nekoliko meseci možete očekivati da će Google proširiti dostupnost svoje 3D Immersive View funkcije. Od danas možete da koristite Maps da biste videli fotorealistične poglede iz vazduha na više od 250 globalnih znamenitosti.

 Immersive View iz Google Maps-a proširen na 250 lokacija globalno

Nova Google Maps funkcija olakšaće vam putanju do popularne destinacije

U Los Anđelesu, Londonu, Njujorku, San Francisku i Tokiju, takođe je moguće videti pregled gde Google planira da koristi ovu funkciju u narednim mesecima i godinama. U tim gradovima, Immersive View uključuje funkciju vremenske linije, omogućavajući vam da vidite simulaciju kako će popularna znamenitost izgledati u određeno doba dana. Pored toga, Immersive View funkcioniše u kombinaciji sa Street View-om, tako da je moguće istražiti obližnje restorane i prodavnice. Ideja je da se izbegne nagađanje oko planiranja posete popularnim znamenitostima.

Live View će takođe dobiti nadogradnju. U Los Anđelesu, Njujorku, San Francisku, Parizu i Tokiju, Google dodaje funkciju pretrage. Sada, ako tražite bankomat, toalet ili mesto da sednete i pojedete nešto, možete da koristite Live View da vas usmeri u pravom smeru. Korisnici Android-a i iOS-a mogu očekivati da će ažurirana funkcija stići na njihove uređaje u narednim mesecima. Google je takođe najavio svoju ekološku funkciju rutiranja koja bi trebalo da omogući kompanijama poput Uber-a i Lyft-a da dodaju tehnologiju u svoje aplikacije, pomažući svojim vozačima da stvaraju manje emisija štetnih gasova.

Pročitajte i:  Novi dizajn boja na Google Maps stiže i na Android Auto

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,